Θάνος Μπίρκος: «Πήγαινα ακάλεστος σε βαφτίσια, έπαιρνα το γλυκάκι κι έφευγα»

Θάνος Μπίρκος

"Έχω κάνει τρέλα για έναν έρωτα. Έχει γίνει ένα "πανηγύρι" σε σκηνή σε κάμπινγκ, την οποία δανειστήκαμε", εξομολογείται ο Θάνος Μπίρκος.

Ο Θάνος Μπίρκος εξομολογήθηκε για άγνωστες πτυχές της ζωής του στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον Γιώργο Κρικοριάν.

«Ως παιδί ήμουν παχουλός, κεφάτος, τραγουδούσα, όπου γάμος και χαρά ήμουν εκεί. Μου άρεσαν πολύ οι γάμοι. Έχω πάει ακάλεστος σε γάμο και σε βαφτίσια, έπαιρνα το γλυκάκι κι έφευγα και σε μνημόσυνα γιατί μου άρεσε πολύ το στάρι», αποκάλυψε ο Θάνος Μπίρκος και συνέχισε:

«Στα 15 μου ήρθα στην Αθήνα. Ήταν δύσκολο στην αρχή, γιατί είχα την ντοπιολαλιά και ένιωθα ψεύτικος που έπρεπε να μιλάω τα αθηναϊκά, τα πρωτευουσιάνικα».

«Διαχειρίζομαι ακόμα την απώλεια του πατέρα μου γιατί δεν θέλω να το αφήσω κιόλας, γιατί δεν θέλω να γίνει μία ανάμνηση. Όταν έχεις και τους δύο γονείς νιώθεις ότι έχεις μια πλάτη πίσω σου. Όταν φεύγει η μία από τις δύο πλάτες, λες ότι τώρα πρέπει να είμαι εγώ η πλάτη του εαυτού μου. Είναι και κάποιες εικόνες της μέρας αυτής, που δύσκολα φεύγουν από το μυαλό σου, δυστυχώς αλλά μπορεί και ευτυχώς για να σου θυμίζει ότι στη ζωή πρέπει να είσαι στην αισιόδοξη πλευρά», εξομολογήθηκε ο Θάνος Μπίρκος.

Για τον έρωτα, ο ηθοποιός ανέφερε: «Στον έρωτα θέλω να έχει χτυπήσει το τηλέφωνο, χωρίς να έχω ζητήσει να χτυπήσει το τηλέφωνο. Προτιμώ να είμαι σε σχέση. Μου αρέσει να μιλάω, θέλω κάποιον να πρήζω. Έχω κάνει τρέλα για έναν έρωτα. Έχει γίνει ένα «πανηγύρι» σε σκηνή σε κάμπινγκ, την οποία δανειστήκαμε».

«Έχω ψυχαναγκασμούς. Θέλω κάποια πράγματα στο σπίτι να είναι σε συγκεκριμένη θέση. Θέλω τα τηλεκοντρόλ πριν φύγω να στοιχίζονται στο τραπεζάκι», είπε χαρακτηριστικά ο Θάνος Μπίρκος και αποκάλυψε στο φινάλε της κουβέντας: «Έχω πάρει σε ταξίδι μου στη Ρώμη φραπέ μέσα στη βαλίτσα, γιατί δεν είχαν φραπέ».