Λίλα Κουντουριώτη: «Μου έγινε πρόταση για εκπομπή του ΑΝΤ1 αλλά δεν ένιωθα πολύ άνετα σε αυτό το κομμάτι»

Λίλα Κουντουριώτη

"Ποτέ μη λες ποτέ, βέβαια, δεν ξέρεις, αλλά νομίζω ότι ίσως να μην ήταν ακόμα η στιγμή" παραδέχεται η Λίλα Κουντουριώτη.

Η Λίλα Κουντουριώτη έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και την Όλγα Λαφαζάνη, το πρωινό της Τετάρτης, στον Alpha. Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε αυτό το καλοκαίρι καθώς και στη διάθεση να παραμένει στον ίδιο σταθμό για 12 χρόνια.

Ειδικότερα, η Λίλα Κουντουριώτη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν θέλω να διαψεύσω κάτι το οποίο έχει γραφτεί, θέλω όμως να πω ότι αρκετές φορές αυτό το καλοκαίρι χτύπησε το τηλέφωνο μου. Αυτό που καταλαβαίνω είναι το ενδιαφέρον άλλων καναλιών, άλλων μέσων, να κάνουν κάτι πιο ψυχαγωγικό στο κομμάτι των αθλητικών».

«Μου έγινε και πρόταση για ψυχαγωγικό πρόγραμμα, ναι όντως, αλλά δεν ένιωθα πάρα πολύ άνετα σε αυτό το κομμάτι. Νιώθω καλύτερα μέσα στα αθλητικά. Ποτέ μη λες ποτέ, βέβαια, δεν ξέρεις, αλλά νομίζω ότι ίσως να μην ήταν ακόμα η στιγμή».

«Βλέπω τον εαυτό μου οπουδήποτε με αγαπάνε, με θέλουν και θέλουν να στηρίξουν ένα προϊόν με βάση τον δικό μου χαρακτήρα και τη δική μου δουλειά» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Λίλα Κουντουριώτη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στο καθημερινό μαγκαζίνο της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.