Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Δεν έχω βρει την κατηγορία στην οποία ανήκω ούτε και θέλω να την βρω»

Ελεωνόρα Ζουγανέλη

"Στα προσωπικά μου ακολουθώ σίγουρα το συναίσθημα, τουλάχιστον με τους ανθρώπους που είναι στη ζωή μου" εξομολογήθηκε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Την Ελεωνόρα Ζουγανέλη υποδέχθηκε η Φαίη Σκορδά, το πρωινό της Τετάρτης, στο πλατό του Buongiorno στο Μεγάλο Κανάλι. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η δημοφιλής ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στις αλλαγές που παρουσιάζει ανά διαστήματα τόσο στην καλλιτεχνική της διαδρομή όσο και στην προσωπική της ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη εξομολογήθηκε αρχικά πως «δεν έχω βρει την κατηγορία στην οποία ανήκω ούτε και θέλω να την βρω. Πιστεύω ότι αλλάζω γιατί αλλάζω σαν άνθρωπος οπότε σίγουρα, ακόμα κι αν έχει υπάρχει μια κατηγορία που να έχω ενταχθεί, ανάλογα με την συνθήκη την πρόδωσα αλλά δεν την θεωρώ προδοσία. Έχω κάνει πράγματα τα οποία, σε σχέση με το πως ήμουν εκείνη την εποχή, λέω «τι ωραία, τι καλά που το έκανα αυτό» και τώρα που τα ακούω και τα παρακολουθώ ως παρελθόν».

«Δεν υπάρχουν στιγμές που μετανιώνω, όχι, να έχω κάνει όμως πράγματα που δεν μου αρέσουν ναι. Δεν έχω τραγούδια για τα οποία έχω μετανιώσει, για την εμφάνιση μου όμως, γιατί έχω κάνει πολλές αλλαγές, πολλές φορές έχω πει «πω πω, δεν μου πήγαινε καθόλου αυτό» τώρα που το βλέπω αλλά όχι με βάρος, έτσι με γλύκα και πλάκα».

«Στα προσωπικά μου ακολουθώ σίγουρα το συναίσθημα. Τουλάχιστον με τους ανθρώπους που είναι στη ζωή μου, ακολουθώ το συναίσθημα φουλ. Μου αρέσει να κάνω πράγματα που θα τους δώσουν χαρά, που θα χαμογελάσουν και θα διασκεδάσουν. Μου αρέσει και να το προσφέρω και να μου το προσφέρουν» πρόσθεσε, ακόμα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στο καθημερινό μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού.