Νίκος Κουρκούλης: «Αν κάτι είναι οριστικό με την Κέλλυ Κελλεκίδου και πρέπει να το πω, θα το πω, δεν είναι η στιγμή»

 Νίκος Κουρκούλης

"Μέχρι στιγμής, αυτά που μπορώ να πω, είναι λόγια τα οποία τα κρατώ μέσα στον οικογενειακό μου κύκλο" ομολογεί ο Νίκος Κουρκούλης.

Μαζί με την Αγγελική Ηλιάδη θα εμφανίζεται αυτή τη σεζόν ο Νίκος Κουρκούλης και με αυτή την αφορμή παραχώρησε δηλώσεις, το πρωινό της Τετάρτης, στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Σιδηρόπουλο στον Alpha. Μάλιστα, ο λαϊκός ερμηνευτής κλήθηκε να σχολιάσει τις φήμες περί χωρισμού με την σύζυγο του, Κέλλυ Κελεκίδου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Κουρκούλης δήλωσε αρχικά πως «η αλήθεια είναι ότι εδώ και 20 χρόνια, όσο είμαστε μαζί με την Κέλλυ, ανά περιόδους υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα που μας χωρίζουν και μας δείχνουν με το χαρτί του διαζυγίου. Ό,τι υπάρχει και ό,τι είναι να πω στο εγγύς μέλλον ή και αργότερα, αν υπάρξει κάτι το οποίο να είναι οριστικό και πρέπει να το πω, θα το πω για τους φίλους και τους γνωστούς που ενδιαφέρονται για μένα».

«Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να πω κάποια πράγματα γιατί δεν υπάρχει πραγματικά κάτι για να πω προς τα έξω στον κόσμο. Μέχρι στιγμής αυτά που μπορώ να πω και πρέπει να πω είναι λόγια τα οποία τα κρατώ μέσα στον οικογενειακό μου κύκλο, στα παιδιά μου και στη γυναίκα μου».

» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Νίκος Κουρκούλης στις νέες τηλεοπτικές του δηλώσεις στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.

Πηγή εικόνας: NDP Photo