Κατερίνα Καινούργιου – Χαμός στον αέρα με την αφιέρωση των Droulias Brothers στον Ηλία Κασιδιάρη: «Όλο αυτό με σοκάρει»

Κατερίνα Καινούργιου

"Εσένα σου άρεσε αυτό; Ήταν μία στιγμή που μακάρι να μην τη θυμόμαστε, ήταν τόσο ντροπιαστικό! Εγώ θα ζητούσα μία μεγάλη συγγνώμη".

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες στο TikTok ένα βίντεο με τον Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος στο πλαίσιο της 7ήμερης άδειας που πήρε από τις φυλακές επισκέφθηκε το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται οι Droulias Brothers. Η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της σχολίασαν το γεγονός πως ένας από τους τραγουδιστές αφιέρωσε μία μαντινάδα στον καταδικασμένο πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ανασύροντας μνήμες από το βίαιο περιστατικό με τη Λιάνα Κανέλλη στο «Καλημέρα Ελλάδα».

«Λάθος και πάλι χτύπησες Ηλία αδελφάκι, έπρεπε να τις έριχνες στον γερο-Παπαδάκη», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής από τη σκηνή του νυχτερινού κέντρου, προσθέτοντας: «Γεια σου, Λιάκο, αδελφέ μου!».

«Εμένα όλο αυτό με σοκάρει. Αρχικά, εγώ δεν ήξερα ότι μπορεί ένας άνθρωπος που εκτίει την ποινή του στη φυλακή και να πάει και στα μπουζούκια», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου, φιλοξενώντας τηλεφωνικά τον τραγουδιστή στον αέρα της εκπομπής, ο οποίος απέδωσε το περιστατικό σε χιούμορ.

«Εγώ προσωπικά δεν γέλασα με αυτό, το αντίθετο μάλιστα, με στεναχώρησε. Μπορώ να σου πω ότι θλίβομαι. Εσένα σου άρεσε αυτό; Κάποια πράγματα δεν είναι σχετικά, ούτε έχουν να κάνουν με λογοκρισία. Εδώ του είπες να δείρει τον γέρο Παπαδάκη. Ήταν μία στιγμή που μακάρι να μην τη θυμόμαστε, ήταν τόσο ντροπιαστικό! Δεν έχεις μετανιώσει;», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια εμφανώς ενοχλημένη.

«Θα έπρεπε σώνει και καλά να κάνεις μία αφιέρωση στον Κασιδιάρη; Και πες ότι την κάνεις, μπλέκεις μέσα έναν άνθρωπο, λες για την ηλικία του και τον παροτρύνεις να τον δείρεις; Εγώ στη θέση σου θα ζητούσα μία μεγάλη συγνώμη από τον κόσμο. Κάποια πράγματα δεν είναι πλάκα», επισήμανε η Κατερίνα Καινούργιου, με τον Γιάννη Πουλόπουλο να παρεμβαίνει εκνευρισμένος λέγοντας πως πλάκα δεν μπορεί να γίνεται με την κακοποίηση.