Πασχάλης: «Ήταν συγκλονιστική η στιγμή που έπεσε η Μαρινέλλα, ίσως αυτό να είναι η κορυφαία στιγμή για έναν καλλιτέχνη»

Πασχάλης

"Για έναν καλλιτέχνη που είναι στην πρώτη γραμμή, είναι τιμή να πέσει στην πρώτη γραμμή, όπως ο στρατιώτης που πέφτει στην πρώτη γραμμή του πολέμου", λέει ο Πασχάλης για την Μαρινέλλα.

Ο Πασχάλης ήταν καλεσμένος στο Πρωινό την Τρίτη και όταν η κουβέντα έφτασε στο Ηρώδειο και τις εμφανίσεις πολλών καλλιτεχνών που παρατηρούμε τα τελευταία χρόνια, είπε τα εξής: «Το Ηρώδειο άνοιξε πολύ τις πύλες του στον καλλιτεχνικό χώρο και θα το προτιμούσα λίγο πιο κλειστό, όχι τόσο όσο ήταν».

«Κάποια στιγμή σκεφτόμουν και το Ηρώδειο, αλλά το σκεφτόμουν με ένα θράσος… Έχω τραγουδήσει ως guest, αλλά δεν ήταν δική μου συναυλία όπως ήταν αυτή της Μαρινέλλας. Ήταν δική της συναυλία και τη δικαιούταν και πολύ σωστά την έκανε και ίσως γι’ αυτό τον λόγο να είχε και πολύ στρες», εξομολογήθηκε ο Πασχάλης και συνέχισε:

«Ήταν συγκλονιστική η στιγμή που έπεσε. Τη σκέφτηκα… Για έναν καλλιτέχνη που είναι στην πρώτη γραμμή, είναι τιμή να πέσει στην πρώτη γραμμή, όπως ο στρατιώτης που πέφτει στην πρώτη γραμμή του πολέμου. Έτσι και η Μαρινέλλα που ήταν και είναι στρατιώτης και ευχόμαστε να γίνει καλά και μακάρι να την τελειώσει αυτή τη συναυλία που ξεκίνησε».

«Είναι μεγάλη τιμή να πέσεις επάνω στη σκηνή που υπηρετείς τον κόσμο, το κοινό. Συγκινήθηκα όταν την είδα να πέφτει. Λέω, ίσως αυτό να είναι η κορυφαία στιγμή για έναν καλλιτέχνη», κατέληξε ο Πασχάλης.