The 2Night Show: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται Άννα Κουτσαφτίκη και Κόρα Καρβούνη

The 2night show

The 2Night Show, απόψε στις 00:00 στον ΑΝΤ1.

Απόψε, Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, στις 24:00 καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show είναι η Άννα Κουτσαφτίκη, η ταλαντούχα ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «VIΠ- Καλά Γεράματα». Γιατί ο ρόλος της «Ματίνας Ανδρεοπούλου» είναι κόντρα στη φύση της και γιατί την πιάνει νευρικό γέλιο στα γυρίσματα;

Γιατί στο Θέατρο Τέχνης «μισούσαν» την τηλεόραση;  Γιατί απογοητεύτηκε κάποια στιγμή από το θέατρο; Στη συνέχεια, μιλάει για την σειρά «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα», που την έκανε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό, και εξηγεί πόσο πολύ είχε ταυτιστεί με τον ρόλο της, που υποδυόταν για 7 συνεχόμενα χρόνια. Τέλος, μιλάει για την αγάπη της για το τραγούδι, που έχει σπουδάσει, και για το μιούζικαλ «Μπα – Μπαμπά» στο θέατρο ΗΒΗ, στην οποία πρωταγωνιστεί.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει στο αποψινό «The 2Night Show» και την Κόρα Καρβούνη, που φέτος πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Grand Hotel».  Η ταλαντούχα ηθοποιός μιλά για τον γάμο της, που έγινε πρόσφατα, για τα social media, που αποφάσισε να κλείσει, αλλά και για τους ρόλους που την έχουν κάνει αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό.

Γιατί οι σκηνοθέτες τής δίνουν αυστηρούς ρόλους; Γιατί οι φίλοι της τη θεωρούν κυνική; Τι ξεχώρισε στον ρόλο της Αγγέλας στο «Grand Hotel»; Τέλος, μιλάει για την παράσταση «John», στην οποία  πρωταγωνιστεί στο θέατρο Δίπυλον και εξηγεί γιατί ο άνθρωπος πρέπει να πάψει να σκέφτεται συνέχεια τι πιστεύουν οι άλλοι γι’ αυτόν.

Για 9η χρονιά, όλοι οι νυχτερινοί δρόμοι οδηγούν στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«The 2Night Show»: Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 24:00 στον ΑΝΤ1.