Η Μαρίνα Σταυράκη απαντά στα προσβλητικά σχόλια της Super Κικής: «Είναι ένα παιδί που έχει περάσει δύσκολα»

Μαρίνα Σταυράκη

"Εγώ της εύχομαι να βρει τον δρόμο της και τώρα αν εγώ είμαι Μπάρμπι που "πάει ή δεν πάει"... το ακούω και γελάω".

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε η Μαρίνα Σταυράκη, απαντώντας στα προσβλητικά σχόλια που έκανε προς το πρόσωπό της η Super Κική σε πρόσφατο video της στο YouTube, η οποία τη χαρακτήρισε «παλιά Μπάρμπι, που ίσα που στέκεται με μπετόβεργες της οικοδομής».

«Τι να πω για τις δηλώσεις ενός παιδιού που ψάχνει να βρει τα βήματά του; Έχει περάσει δύσκολα. Διατηρώ μία επιείκεια, γιατί μου βγαίνει και το εκπαιδευτικό και το μητρικό φίλτρο. Αυτά τα παιδιά έτσι πρέπει να τα βλέπουμε», είπε αρχικά η Μαρίνα Σταυράκη.

«Εγώ της εύχομαι να βρει τον δρόμο της, να κάνει τα βήματά της και τώρα αν εγώ είμαι Μπάρμπι που «πάει ή δεν πάει»… το ακούω και γελάω», έκλεισε την απάντησή της προς τη γνωστή YouTuber.

«Πέρασα μία αδιαθεσία, μία περιπέτεια με την υγεία μου αλλά όλα καλά τώρα. Ο γιος μου, ο Αλέξανδρος, είναι ο μεγάλος μου έρωτας. Είναι 19 ετών και με συνοδεύει. Για εμάς τις μαμάδες αυτή είναι πολύ όμορφη εμπειρία», ανέφερε στη συνέχεια των δηλώσεών της η Μαρίνα Σταυράκη σχετικά με την προσωπική και οικογενειακή της ζωή.