Ξεσπά η Σύλβια Παπαδάκη για τον πρώην σύζυγό της: «Τι είμαι εγώ; Δοχείο μήτρας γεννήσεων παιδιών;»

Σύλβια Παπαδάκη

"Ουδείς σκέφτηκε τα παιδιά κι εμένα; Αν είναι δυνατόν μία μάνα να απαγάγει τα παιδιά της και να της στερούν την επαφή".

Σε δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της έχει εμπλακεί η Σύλβια Παπαδάκη. Η πρώην Playmate διεκδικεί την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών της, με το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών να τη δίνει προσωρινά στον πρώην σύζυγό της, ο οποίος έφυγε μαζί τους στο εξωτερικό.

«Εκείνος πήρε τα παιδιά στο εξωτερικό πριν από μία εβδομάδα περίπου και τώρα δεν ξέρω που βρίσκονται. Κι εγώ ρωτάω, πως θα τα δω, όταν σε αυτή την τρυφερή ηλικία με αναζητούν; Τι είμαι εγώ; Δοχείο μήτρας γεννήσεων παιδιών για τον πατέρα τους, όπως ο ίδιος με έχει χαρακτηρίσει πολλές φορές στο παρελθόν;», δηλώνει η Σύλβια Παπαδάκη σε τηλεφωνική της επικοινωνία με την εκπομπή Buongiorno.

«Ουδείς σκέφτηκε τα παιδιά κι εμένα; Αν είναι δυνατόν μία μάνα να απαγάγει τα παιδιά της και να της στερούν την επαφή», επισημαίνει η πρώην Playmate στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

Η Σύλβια Παπαδάκη συνελήφθη τον Σεπτέμβριο για την παραβίαση δικαστικής απόφασης που αφορούσε την επιμέλεια των παιδιών της.

Όπως αναφέρει η ίδια, η διαφωνία που είχε με τον πρώην σύζυγό της πήρε άσχημη τροπή, με αποτέλεσμα η ίδια να εγκαταστήσει στο κινητό της το Panic Button, προκειμένου να διαφυλάξει τον εαυτό της και τα παιδιά της από τον πατέρα τους.

Μάλιστα, έχει υποβάλει μηνύσεις αρκετές φορές κατά του πρώην συζύγου της, ενώ εκκρεμούν δικαστήρια μεταξύ τους. Τις προσωρινές διαταγές των δικαστών η ίδια τις χαρακτηρίζει «δικαστικές πλάνες» και σκοπεύει να παρουσιάσει στοιχεία προκειμένου να τις ανατρέψει.

Όπως ανέφερε η ίδια, είχε κρύψει τα παιδιά της, για να τα προστατεύσει από τον πατέρα τους.

Τέλος, η Σύλβια Παπαδάκη ανέφερε πως έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και είναι διατεθειμένη να διεκδικήσει το δίκιο της, αλλά και των παιδιών της.