Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Διέψευσα τους γιατρούς»

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

"Δεν είχα άγχος, το είχα πάρει απόφαση".

Την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου συνάντησαν η κάμερα του Happy Day και ο ρεπόρτερ Δημήτρης Σιδηρόπουλος σε κοσμικό event μέσα στο Σαββατοκύριακο. Η γνωστή Instagramer και πρώην παίκτρια reality μίλησε για την προχωρημένη της εγκυμοσύνη και τις γνωματεύσεις των γιατρών που της έλεγαν στην αρχή πως είναι αδύνατο να αποκτήσει παιδί φυσιολογικά λόγω των χημειοθεραπειών στις οποίες είχε υποβληθεί πριν από 10 χρόνια.

«Δεν είχα καθόλου λιγούρες. Μόνο στην αρχή-αρχή, εκεί που έτρωγα, για παράδειγμα, μία μακαρονάδα, ήθελα μετά να φάω μία κρέπα. Ήθελα να τρώω συνεχώς αλλά αυτό για 1-2 βδομάδες. Έχω πάρει μέχρι στιγμής 10 κιλά. Είναι προς το τέλος, έχω αρχίσει και πάλι να τρώω», δήλωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Δεν είχα άγχος, το είχα πάρει απόφαση. Οι γιατροί μου είχαν πει ότι εξαιτίας των χημειοθεραπειών στις οποίες είχα υποβληθεί, δεν έχω ωάρια. Το έδειχναν και οι εξετάσεις μου. Τελικά τα διέψευσα όλα», απαντά η Instagramer σε ερώτηση για την εγκυμοσύνη της, ενώ ξεκαθαρίζει πως, εάν ο σύντροφός της επιθυμεί να βγει στα φώτα της δημοσιότητας, θα τον παρουσιάζει στα Μέσα το επόμενο διάστημα.