Φώτης Σεργουλόπουλος: Οι ευχές από τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου για τον γάμο του – Συγκινημένη η παρουσιάστρια

Νάνσυ Ζαμπέτογλου

"Τώρα τα πράγματα μπήκαν σε μία σωστή σειρά, στο σωστό δρόμο. Τα δικαιώματα και αυτής της οικογένειας είναι ίσα με έναν τρόπο, επιδέχονται βελτίωσης".

Τις ευχές τους στον Φώτη Σεργουλόπουλο έστειλαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στην έναρξη του σημερινού (18/10) «Στούντιο 4». Ο παρουσιαστής της ΕΡΤ παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον αγαπημένο της καρδιάς του το απόγευμα της Πέμπτης (17/10) και το δίδυμο της μεσημεριανής ζώνης θέλησε να πει δυο λόγια για αυτή τη σημαντική προσωπική στιγμή του συναδέλφου του.

«Να ξεκινήσουμε με μία πάρα πολύ ωραία είδηση, την ακούσαμε αλλού σήμερα, γιατί ο Φώτης Σεργουλόπουλος στο «Πρωίαν σε είδον» δεν είπε τίποτα. Είναι αλήθεια, λοιπόν, ο Φώτης παντρεύτηκε χθες στο δημαρχείο της Αθήνας. Τον πάντρεψε ο δήμαρχος, Χάρης Δούκας, και είχε δύο κουμπάρες: τη Τζένη Διαγούπη και τη δικηγόρο του. Αυτές ήταν οι μάρτυρες», ξεκίνησε λέγοντας η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Έγινε αυτός ο γάμος, ήταν ένα ζητούμενο και έγινε πραγματικά για αυτό το υπέροχο πλάσμα που μεγαλώνουν, τον Γιωργάκη. Ήταν μία πολύ σπουδαία στιγμή, γιατί ο Φώτης πραγματικά πρωτοστάτησε στους αγώνες για τα ίσα δικαιώματα των ανθρώπων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και με προσωπικό κόστος βεβαίως», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια της Δημόσιας Τηλεόρασης.

«Τώρα τα πράγματα μπήκαν σε μία σωστή σειρά, στο σωστό δρόμο. Τα δικαιώματα και αυτής της οικογένειας είναι ίσα με έναν τρόπο, επιδέχονται βελτίωσης. Να χαίρεστε αυτό το υπέροχο παιδί που μεγαλώνετε», επισήμανε χαρακτηριστικά η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Από εμάς τα θερμά μας συγχαρητήρια! Να είναι πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι μέσα από την καρδιά μας. Ο αγώνας για την ισότητα συνεχίζεται», ανέφερε από την πλευρά του ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

«Είμαστε κι εμείς πολύ συγκινημένοι. Πήραμε τηλέφωνο τον Φώτη, γιατί το μάθαμε από τις εκπομπές. Πήραμε την άδεια και την έγκρισή του για να σας μεταφέρουμε αυτή την είδηση κάπως πιο επίσημα ίσως. Είναι ένα πολύ χαρούμενο γεγονός για όλες τις οικογένειες όπως αυτή του Φώτη. Ακόμα έχει δρόμο αλλά αυτά είναι τα καλά νέα. Να ζήσουνε από εμάς!», κατέληξε στο μήνυμά της η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.