Θανάσης Κουρλαμπάς: «Περπατούσαμε στον δρόμο και μας αντιμετώπιζαν λες και ανήκαμε σε μία κολασμένη οικογένεια»

Θανάσης Κουρλαμπάς

"Ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών είναι μία κατάκτηση που όποιος τολμήσει να την πολεμήσει θα το βρει μπροστά του".

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε ο Θανάσης Κουρλαμπάς. Τον γνωστό ηθοποιό, που φέτος συμμετέχει στη σειρά του Alpha «Άγιος Έρωτας», συνάντησε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος.

«Είχα ξεχάσει πώς είναι να παίζεις τον ρόλο ενός καλού ανθρώπου. Όταν υποδυόμουν τον γκέι στις «Άγριες Μέλισσες», δεν μου έστειλαν ποτέ μηνύματα άντρες. Ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών είναι μία κατάκτηση που όποιος τολμήσει να την πολεμήσει θα το βρει μπροστά του», είπε αρχικά ο Θανάσης Κουρλαμπάς.

«Δυστυχώς ο τρόπος που αποδελτιώθηκε η δήλωση για τον γιο μου και το μπαλέτο ήταν λες κι εγώ έβγαινα κάθε τρεις μέρες και έλεγα ότι ο γιος μου κάνει μπαλέτο, κάτι που δεν ισχύει. Για μένα είναι αυτονόητο να αναγνωρίζει ένας γονιός την κλίση του παιδιού του και να το στηρίζει. Ο γιος μου είναι στη Λυρική», ξεκαθαρίζει αμέσως μετά ο ηθοποιός.

«Αυτή η δουλειά θέλει κυρίως σεβασμό στη ζωή του άλλου. Περπατούσαμε στον δρόμο και μας αντιμετώπιζαν λες και ανήκαμε σε μία κολασμένη οικογένεια ανθρώπων», απαντά ο Θανάσης Κουρλαμπάς για το κίνημα #metoo.

«Σε καμία περίπτωση ένας άνθρωπος που τελειώνει απλώς το Λύκειο δεν μπορεί να ανέβει πάνω στη σκηνή και να παίξει. Έχουμε δει παλαιότερα «τέρατα» υποκριτικής που δεν είχαν βγάλει καν το σχολείο αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί ο καθένας να παίξει. Η επαναφορά της Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος θα ήταν μία θετική εξέλιξη στον χώρο μας», καταλήγει στις δηλώσεις του ο Θανάσης Κουρλαμπάς.