Κατερίνα Καινούργιου – Αλαλούμ στον αέρα με τον χαρτομάντη ιερέα: «Δε ντρέπεστε λιγάκι να τα λέτε αυτά;»

Κατερίνα Καινούργιου

"Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου μαζί σας! Μου λέτε άλλα αντ' άλλων! Κλείνω, γιατί δεν μπορώ να σε ακούω!".

Απευθείας σύνδεση με τον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου στον Ταύρο και τον πατέρα Χριστόφορο είχε νωρίτερα σήμερα (18/10) η Κατερίνα Καινούργιου. Ο ιερέας απασχολεί τις τελευταίες ημέρες τα media μετά τις καταγγελίες πως «ρίχνει τα χαρτιά» σε πιστούς εντός του ναού με χρηματικό αντάλλαγμα ύψους 25 ευρώ. Το θέμα ανέδειξε πρώτη η εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Δεν ισχύουν όλα αυτά, έρχονται οι άνθρωποι για προσευχή, όχι για να τους ρίξω τα χαρτιά. Μη λέτε ότι λέω τα χαρτιά, το είδατε μπροστά μου. Έκανα προσευχή εξορκισμού, το είδατε με τα μάτια σας. Και μη λέτε σαχλαμάρες, γιατί θα σας το κλείσω!», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας Χριστόφορος.

«Έχω πει τα χαρτιά σε φίλους μου, δεν λέει κάτι αυτή η τράπουλα. Δεν με νοιάζει τι λέει η Εκκλησία, έχει κατακρεουργήσει τόσο κόσμο. Ανήκω στην αποστολική εκκλησία, εκεί κάνω διακονία, εκεί κάνω έργο και σε αυτήν μιλάω. Δεν μιλώ για την εκκλησία του σατανά», συνέχισε ο ιερέας στην Κατερίνα Καινούργιου.

«Κλείνω, γιατί δεν μπορώ να σε ακούω! Γεια και να ‘στε καλά! Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου μαζί σας! Μου λέτε άλλα αντ’ άλλων!», κατέληξε ο πατέρας Χριστόφορος.

«Δε ντρέπεστε λιγάκι να τα λέτε αυτά; Γι’ αυτό δεν κάνω και τα εξώδικα; Χόμπι είναι τα χαρτιά δεν είναι για εκμετάλλευση! Τα έχω εδώ για φιγούρα! Μου είπε ο δικηγόρος να μη μιλάω», τόνισε ο πατέρας Χριστόφορος στην Κατερίνα Καινούργιου, με την παρουσιάστρια να ζητά να διακοπεί η σύνδεση.