Αφροδίτη Γραμμέλη για Δήμο Βερύκιο: «Όλες τις γυναίκες μάς βάζει στον τόρνο τώρα τελευταία»

Αφροδίτη Γραμμέλη

Δείτε όσα είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Τη δική της απάντηση στον Δήμο Βερύκιο έδωσε η Αφροδίτη Γραμμέλη, στο Πρωινό. Αφορμή ήταν το «ξύδι» που είπε ο δημοσιογράφος σήμερα, μετά τη χθεσινή τοποθέτηση της Γραμμέλη στα όσα είχε πει για την Έλλη Στάη.

«Σε συζητούσαν για τη συνέντευξή σου στον Κωνσταντίνο Καμέα που είπες ότι η Έλλη Στάη θα έπρεπε να σου πει ευχαριστώ για το κομπλιμέντο που της έκανες και όσοι δεν το καταλαβαίνουν ότι της έκανες κομπλιμέντο είναι ανέραστοι. Κάποιοι το πήραν προσωπικά, κακώς για εμένα», ανέφερε νωρίτερα σήμερα στο Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ποιος το πήρε προσωπικά;», ρώτησε ο Δήμος Βερύκιος, με την οικοδέσποινα να του απαντά: «Η φίλη μου, η Αφροδίτη Γραμμέλη».

«Ξύδι, πάμε παρακάτω. Κάτι έπρεπε να γράψει η κοπέλα», ανταπάντησε ο δημοσιογράφος, χωρίς να δώσει συνέχεια στο θέμα.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη, λοιπόν, σήμερα, μετά την προβολή του συγκεκριμένου αποσπάσματος, είπε: «Με είπε παιδί! Είμαι πολύ χαρούμενη! Δεν μου αρέσει που ο Δήμος μας περνάει εμάς τις γυναίκες, όλων των ηλικιών, τόρνο τώρα τελευταία τηλεοπτικά. Τον πειράζω! Είναι πολύ καλός συνάδελφος, επιμένω. Ναι, είμαι περίεργη. Εγώ και χωρίς αριστερά και δεξία είμαι περίεργη».