Τάσος Ιορδανίδης για Δημήτρη Παπανώτα: «Αλίμονο αν θα κρίνω εγώ τα λεγόμενα του»

Τάσος Ιορδανίδης

"Είναι εύλογο να υπάρχουν άνθρωποι που αμφισβητούν, η αμφισβήτηση και η κριτική μάς εξελίσσουν" παραδέχεται ο Τάσος Ιορδανίδης.

Μαζί με την σύζυγο του, Θάλεια Ματίκα, ο Τάσος Ιορδανίδης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Αστέρη Κασιμάτη αυτή την εβδομάδα. Ανάμεσα σε άλλα, μάλιστα, ο γοητευτικός πρωταγωνιστής μίλησε για το κομμάτι της παρουσίασης το οποίο και τολμά για δεύτερη συνεχή τηλεοπτική σεζόν.

Τάσο, μετά τους Μπαμπα-δες πέρσι, παρουσιάζεις φέτος μαζί με την Ζωή Κρονάκη την εκπομπή «Καλημέρα είπαμε;» τα Σαββατοκύριακα στην ΕΡΤ1. Πως σου φαίνεται ο ρόλος του παρουσιαστή;

Μου αρέσει πάρα πολύ. Με απενοχοποιεί και με βοηθάει και στο θέατρο. Ανακαλύπτω πράγματα τα οποία ενδεχομένως είχα ξεχάσει. και είμαι πολύ τυχερός, ίσως γι’ αυτό να μου αρέσει και πάρα πολύ, γιατί είναι ιδανικό το πλαίσιο των συνεργατών που έχω βρεθεί.

Πάντως, δεν είναι ανώδυνη η κριτική που έχει διατυπωθεί για αρκετούς συναδέλφους σου που δοκίμασαν τις δυνάμεις τους ως τηλεπαρουσιαστές.

Είναι εύλογο να υπάρχουν άνθρωποι που αμφισβητούν. Η αμφισβήτηση και η κριτική μάς εξελίσσουν. Είμαι ευγνώμων σε όσους μπορεί να μου άσκησαν αυστηρή κριτική, και όχι μόνο ως παρουσιαστή αλλά και ως ηθοποιό. Με κινητοποίησαν να γίνω καλύτερος.

Και ο Δημήτρης Παπανώτας δεν σου χαρίστηκε στα σχόλια του.

Έχει κάθε δικαίωμα να πει την άποψη του όντας στην τηλεόραση και όντας δημοσιογράφος τόσα χρόνια. Αλίμονο αν θα κρίνω εγώ τα λεγόμενα του. Και δεν σου κρύβω ότι, όταν τον άκουσα, παραδέχθηκα ότι έχει δίκιο και είπα στον εαυτό μου: «Στρώσου στη δουλειά και κοίτα να είσαι καλός σε αυτό που σε επέλεξαν να κάνεις, γιατί αυτή τη στιγμή θα μπορούσε να είναι στη θέση σου κάποιος επαγγελματίας παρουσιαστής».