Στάθης Σταμουλακάτος: «Γνώρισα τον αδελφό μου στην κηδεία του πατέρα μου»

Στάθης Σταμουλακάτος

"Αυτός ήξερε την ύπαρξη μου, ήξερε για μένα και γω ήξερα για αυτόν, απλά δεν έκανε κάποιος κάποια κίνηση" ομολογεί ο Στάθης Σταμουλακάτος.

Ο Στάθης Σταμουλακάτος βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ, το απόγευμα της Πέμπτης, με αφορμή τη νέα θεατρική του παράσταση. Ανάμεσα σε άλλα, δε, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην σύνδεση με τον ετεροθαλή του αδελφό, Θανάση, τον οποίο και γνώρισε για πρώτη φορά στην κηδεία του πατέρα τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στάθης Σταμουλακάτος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω έναν ετεροθαλή αδελφό, τον Θανάση, από τον δεύτερο γάμο του πατέρα μου τον οποίο γνώρισα στην κηδεία του πατέρα μου. Τώρα νομίζω πως πρέπει ο Θανάσης να είναι 30 χρονών, τότε που τον γνώρισα ήταν 20 – 22 χρονών. Είχα μάθει για την ύπαρξη του νωρίτερα, απλώς δεν είχαμε γνωριστεί ακόμα».

«Απλά όταν έγινε η κηδεία του πατέρα μου, με πήρε ο θείος μου και μου είπε «θέλεις να έρθει;», του απάντησα «βεβαίως, δεν έχω κάποιο πρόβλημα» και εκεί γνώρισα τον Θανάση. Και αυτός ήξερε την ύπαρξη μου νωρίτερα, ήξερε για μένα και γω ήξερα για αυτόν. Απλά δεν έκανε κάποιος κάποια κίνηση, εντάξει. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν εγώ πέντε χρονών».

«Ήταν περίεργο. Ήταν πολύ περίεργο να πάω, να του συστηθώ, να πω «γεια σας, είμαι ο αδελφός σου». Οπότε έγινε αυτό το πράγμα και συστηθήκαμε, οπού και τότε ήταν περίεργο και ειδικά στην κηδεία του πατέρα μας» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Στάθης Σταμουλακάτος στην καθημερινή εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.