Συγκλονίζει ο Ρένος Χαραλαμπίδης: «Όταν σήκωνα τον πατέρα μου από το καροτσάκι, ένιωθα ότι τώρα είμαι άντρας»

Ρένος Χαραλαμπίδης

«Η πιο ενδιαφέρουσα περίοδο της ζωής μου ήταν όταν γηροκόμησα τους γονείς μου», είπε ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης δίνει απόψε συνέντευξη στην Ίνα Ταράντου και στην εκπομπή «Ο κόσμος μέσα μας» στο Attica TV. Ένα μικρό απόσπασμα προβλήθηκε στο Happy Day, με τα λόγια του ηθοποιού να συγκλονίζουν.

«Και οι δύο γονείς μου πέθαναν από γεράματα. Ο γιατρός μού είχε πει ότι είναι καλά, απλά έκλεισε ο κύκλος της ζωής τους. Η πιο ενδιαφέρουσα περίοδο της ζωής μου ήταν όταν γηροκόμησα τους γονείς μου. Ένιωσα την ηδονή ότι κάνω το χρέος μου και ότι είμαι ένας άξιος γιος και ένας πραγματικός άντρας. Όταν σήκωνα αγκαλιά τον πατέρα μου από το καροτσάκι για να τον πάω στο κρεβάτι, ένιωθα ότι τώρα είμαι άντρας.

Η πρώτη μου ανάμνηση σαν παιδί είναι να με πλένει ο πατέρας μου. Λίγο πριν φύγει από τη ζωή, τον έκανα εγώ μπάνιο. Τον έκανα μπάνιο μέσα στα γέλια και στα χαχανητά. Γελάγαμε και γουστάραμε. Το παρατσούκλι του στο εργοστάσιο ήταν “αρκούδα”, έπιανε τα σίδερα και τα έσπαγε. Κι έλεγε “ποιος, εγώ το θηρίο…” και γέλαγε μόνος του επειδή δεν μπορούσε να σηκωθεί», είπε μεταξύ άλλων ο Ρένος Χαραλαμπίδης.