Liam Payne: Σάλος με τις φωτογραφίες του TMZ με το νεκρό σώμα του – «Είστε αηδιαστικοί»

Liam Payne

Στο φως οι δύο κλήσεις έκτακτης ανάγκης πριν τη μοιραία πτώση.

Σοκ έχει προκαλέσει στους θαυμαστές του συγκροτήματος One Direction ο θάνατος του πρώην μέλους του συγκροτήματος, Liam Payne, ο οποίος σκοτώθηκε σε πτώση από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες.

Ο Liam Payne, πρώην μέλος των One Direction, έχασε τη ζωή του ακαριαία από πολλαπλά τραύματα, μετά από πτώση από μπαλκόνι τρίτου ορόφου σε ξενοδοχείο στην Αργεντινή.  Υπέστη κάταγμα στο κρανίο και οι διασώστες δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Ο ιστότοπος TMZ δέχτηκε σφοδρές αντιδράσεις από τους θαυμαστές του, μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών του άψυχου σώματος του τραγουδιστή.

Η αμερικανική ιστοσελίδα κοινοποίησε εικόνες που έδειχναν το χέρι, τη μέση και τα τατουάζ του τραγουδιστή, επιβεβαιώνοντας τις αναφορές ότι πέθανε μετά από πτώση από μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Αργεντινή.

Το άρθρο ανέφερε: «Το TMZ απέκτησε μια φωτογραφία που δείχνει το σώμα του Liam Payne στο ξενοδοχείο, με τραπέζια και καρέκλες κοντά του. Δεν δείχνουμε ολόκληρο το σώμα, αλλά φαίνεται καθαρά το τατουάζ του – ένα ρολόι στο αριστερό του χέρι και ένας σκορπιός στην κοιλιά του».

Ωστόσο, το TMZ αφαίρεσε γρήγορα τις φωτογραφίες μετά από σφοδρές αντιδράσεις θαυμαστών και ατόμων από το στενό του περιβάλλον, οι οποίοι χαρακτήρισαν την ενέργεια ως «ντροπή».

Η ιστοσελίδα αργότερα τροποποίησε το άρθρο, γράφοντας: «Το TMZ έχει δει μια φωτογραφία που δείχνει το σώμα του Liam στο ξενοδοχείο με τραπέζια και καρέκλες κοντά. «Φαίνονται καθαρά τα τατουάζ του – ένα ρολόι στο αριστερό χέρι του και ένας σκορπιός στην κοιλιά του – που μας βοήθησαν να επιβεβαιώσουμε τις πρώτες αναφορές από μάρτυρες».

Ανάμεσα στα εκατοντάδες σχόλια, υπήρχε κι εκείνο του πρώην διαγωνιζόμενου του X Factor, Rylan Clark, που καταδίκασε την απόφαση δημοσίευσης των φωτογραφιών, γράφοντας:

«TMZ, ντροπή σας. Ντροπή».

Η ποπ τραγουδίστρια Alesia Cara πρόσθεσε: «Είστε αηδιαστικοί @TMZ».

Ο 31χρονος πρώην σταρ των One Direction έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από τον τρίτο όροφο στην αυλή του ξενοδοχείου Casa Sur, στην κοσμοπολίτικη γειτονιά Παλέρμο. Η αστυνομία ενημερώθηκε από υπάλληλο του ξενοδοχείου που ανέφερε «έναν επιθετικό άντρα, ο οποίος μπορεί να ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ».

Λίγο αργότερα, οι εργαζόμενοι άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο στην αυλή του ξενοδοχείου, προτού ανακαλύψουν το άψυχο σώμα του τραγουδιστή από το Γούλβερχαμπτον λίγο μετά τις 11 το βράδυ (ώρα Ελλάδος).

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, ο Liam Payneφερόταν να «συμπεριφέρεται αλλοπρόσαλλα στο λόμπι του ξενοδοχείου και έσπασε το λάπτοπ του», προτού «αναγκαστεί να επιστρέψει στο δωμάτιό του».

Η αστυνομία της Αργεντινής είχε λάβει κλήση από έναν εργαζόμενο στο ξενοδοχείο που ζητούσε επειγόντως βοήθεια, σύμφωνα με ηχητικό υλικό που σχετίζεται με την υπόθεση και έχει ληφθεί από το υπουργείο ασφαλείας του Μπουένος Άιρες.

Σοκαρισμένοι οι θαυμαστές του Liam Payne συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο, αφού η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή με τους ιατροδικαστές να μπαίνουν και να βγαίνουν με λευκές προστατευτικές στολές και μπλε γάντια. Άναψαν κεριά και άφησαν μερικά λουλούδια στο σημείο, καθώς απέτισαν φόρο τιμής στον αγαπημένο μουσικό σταρ που έφυγε από τη ζωή μόλις στα 31 του χρόνια.

Πηγή: newsit.gr