Μαντώ: «Αν τα παιδιά μου δεν συμπαθούν τον σύντροφό μου, θα πρέπει να μου το πουν και θα το σεβαστώ»

Μαντώ

"Αυτή τη στιγμή δε με απασχολεί ο γάμος αλλά στη ζωή ποτέ μη λες ποτέ".

Μία ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον δημοσιογράφο της εκπομπής «Πάμε Δανάη», Αντώνης Λαγουδάκης, έκανε η Μαντώ. Η γνωστή τραγουδίστρια περιέγραψε στιγμές από τη μακρόχρονη πορεία της στη μουσική, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις θυσίες που αναγκάστηκε να κάνει στην προσωπική της ζωή για χάρη της καριέρας της.

«Από μικρή ονειρευόμουν να κάνω καριέρα στην Αμερική, αλλά οι συγκύριες δε με βοήθησαν στο να πέτυχω αυτό που θα ήθελα. Το τραγούδι μου “Where you are” το ηχογράφησα και το έδωσα στην Jessica Simpson. Τότε έμεινα έγκυος και προτίμησα να κάνω την οικογένεια μου. Με ενόχλησε όταν τραγουδούσα στην Αυστραλία το “My heart will go on” και κάποιοι τύποι έσπαγαν πιάτα», δηλώνει η Μαντώ.

«Οι πιο ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού ήταν όταν κάποιος μού έκοψε μια τούφα από τα μαλλιά μου. Επίσης, ένας θαυμαστής μου είχε κάνει τατουάζ το πρόσωπο μου. Αυτό είναι τιμητικό», απαντά σε σχετική ερώτηση η τραγουδίστρια.

«Η θυσία που έχω κάνει για την καριέρα μου είναι ότι άργησα κάπως να κάνω παιδιά. Θα μπορούσα να έχω γίνει μητέρα είκοσι ετών. Προτίμησα να επικεντρωθώ και να αναπτυχθώ στην καριέρα μου για να μη το μετανιώσω αργότερα», εξομολογείται η Μαντώ αμέσως μετά.

«Αυτή τη περίοδο στα προσωπικά μου είμαι “happily single”. Περνάω φάσεις που αποζητώ τη μοναξιά κι άλλες που δε το θέλω καθόλου. Αν τα παιδιά μου δεν συμπαθούν κάποιο σύντροφό μου, θα πρέπει να μου πουν τον λόγο κι εγώ θα σεβαστώ την άποψή τους. Αυτή τη στιγμή δε με απασχολεί ο γάμος αλλά στη ζωή ποτέ μη λες ποτέ», παραδέχεται η Μαντώ.