Πάνος Σκουρολιάκος: «Δεν έχω ουδεμία άποψη για τον Κασσελάκη»

Πάνος Σκουρολιάκος

"Είναι επιλογή μου να είμαι εκτός από τέτοια φαινόμενα. Δεν ξέρω να είναι ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Κασσελάκης. Είναι ΣΥΡΙΖΑ;" αναρωτήθηκε ο Πάνος Σκουρολιάκος.

Ο Πάνος Σκουρολιάκος, ο οποίος ήταν δύο φορές υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ το 2015 και το 2019, μίλησε στη Super Κατερίνα για την κατάσταση που επικρατεί στο κόμμα και για τους λόγους που επέλεξε να είναι εκτός πολιτικής.

«Ως ενεργός πολίτης δεν έχω βάλει τελεία, ως πολιτικός βεβαίως. Το έκανα, μου άρεσε πάρα πολύ, προσπάθησα να προσφέρω, το αν τα κατάφερα είναι άλλη ιστορία κι έχει τελειώσει για εμένα αυτό το κεφάλαιο. Όμως, θα είμαι πάντα ενεργός πολίτης γιατί θα πρέπει να ξέρουμε τη θέση μας και τα θέλω μας και να μάθουμε να διεκδικούμε» είπε αρχικά ο Πάνος Σκουρολιάκος.

«Οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ αφήνουν πίκρα, αλλά το περιμέναμε. Δεν λέγαμε ότι αν φύγει ο Τσίπρας, θα καταρρεύσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Αυτό ζούμε τώρα. Θα κάνει την καμπύλη του κι όλοι ελπίζουμε ότι θα επανέλθει. Ουδεμία άποψη έχω για τον Κασσελάκη. Κανένα σχόλιο. Είναι επιλογή μου να είμαι εκτός από τέτοια φαινόμενα. Δεν ξέρω να είναι ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Κασσελάκης. Είναι ΣΥΡΙΖΑ; Δεν νομίζω» πρόσθεσε ο Πάνος Σκουρολιάκος για τον Στέφανο Κασσελάκη.