Δέσποινα Τσόκου για Ελένη Μενεγάκη: «Θα πω αυτό που λένε όλοι»

Δέσποινα Τσόκου

"Αυτές οι επιθέσεις ποτέ δεν ήταν ευθείες στο πρόσωπό μου. Ήταν πάντα από πίσω και ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω".

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno παραχώρησε η Δέσποινα Τσόκου. Τη δημοσιογράφο του MEGA συνάντησε η Ευάννα Ζουμπούρογλου, ρωτώντας τη για τη συνεργασία με τον Κώστα Τσουρό, την Ελένη Μενεγάκη αλλά και για τον ανταγωνισμό που έχει δεχθεί στον χώρο κυρίως από γυναίκες.

«Περνάμε πάρα πολύ ωραία, είναι η δεύτερη χρονιά με τον Κώστα, οπότε είμαστε ήδη δεμένοι και δομημένοι. Ήμουν δύο χρόνια στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ήμουν συντάκτρια, έβγαινα έξω και έκανα πάρα πολλά κοινωνικά θέματα και ρεπορτάζ. Τη δεύτερη χρονιά ήμουν και βοηθός αρχισυντάκτριας αλλά αισθάνθηκα ότι ήταν η στιγμή να δοκιμάσω τις δυνατότητές μου και στο μπροστά αλλά και στο ενημερωτικό, γιατί αυτό με ενδιαφέρει», δηλώνει η Δέσποινα Τσόκου.

«Θα πω το τόσο γνωστό και τόσο τετριμμένο, ότι ήταν ένα σχολείο η εκπομπή «Ελένη», που έχει φυσικά το αποτύπωμά της 100%. Είναι μία πολύ απαιτητική γυναίκα στη δουλειά της, κάτι το οποίο το καταλαβαίνω απόλυτα και όσο περνάει ο καιρός το καταλαβαίνω περισσότερο γιατί θέλει αυτά που θέλει έτσι όπως ακριβώς τα θέλει», απαντά η δημοσιογράφος για τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη.

«Δεν θα σου κρύψω ότι αυτό που με στενοχωρεί κατά καιρούς πάρα πολύ είναι ότι όσες φορές έχω δεχθεί πλήγματα στη δουλειά μας ήταν μόνο από γυναίκες και είναι κάτι που ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω. Καταλαβαίνω γιατί γίνεται αλλά από αλλού το περιμένεις και από αλλού σου έρχεται», εξομολογείται η Δέσποινα Τσόκου στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

«Αυτές οι επιθέσεις ποτέ δεν ήταν ευθείες στο πρόσωπό μου. Ήταν πάντα από πίσω, είχαν μία διάθεση να δημιουργήσουμε ένα κλίμα γύρω από το όνομα της Δέσποινας», επισημαίνει η Δέσποινα Τσόκου.