Ελευθερία Κοντογεώργη: «Ούρλιαζα, τσίριζα, έκλαιγα από την χαρά μου»

Ελευθερία Κοντογεώργη

"Πρώτη φορά χτύπησε το τηλέφωνο πέρυσι για την Μάγισσα, για την πρώτη σεζόν, για κάτι πολύ μικρό" δηλώνει η Ελευθερία Κοντογεώργη.

Η Ελευθερία Κοντογεώργη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το βράδυ της Τετάρτης, για μια εφ’ όλης της ύλης στον ΑΝΤ1. Η νεαρή ηθοποιός που μας συστήνεται μέσα από την σειρά «Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά» μίλησε, μεταξύ άλλων, για την στιγμή που της ανακοινώθηκε πως αναλαμβάνει τον πρώτο της τηλεοπτικό ρόλο.

Ειδικότερα, η Ελευθερία Κοντογεώργη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αρχικά να πω ότι πρώτη φορά χτύπησε το τηλέφωνο πέρυσι για την Μάγισσα, για την πρώτη σεζόν. Για κάτι πολύ μικρό που ταίριαζα όντως πολύ και δεν έγινε γιατί είχα παράσταση οπότε δεν έβγαιναν οι χρόνοι με τα γυρίσματα. Αφού το λέμε ακόμα με τον Λευτέρη Χαρίτο, ευτυχώς που δεν έγινε πέρυσι. Φέτος, όταν χτύπησε το τηλέφωνο, ήμουν στο γυμναστήριο και βλέπω τον αριθμό που δεν τον είχα περασμένο και λέω «αυτό το τηλέφωνο πρέπει να το σηκώσω». Κάνω έτσι, το σηκώνω, μου λένε πως με κάλεσαν για να περάσω από κάστινγκ και έτσι έγινε».

«Όταν σου ανακοινώνουν ότι πήρες τον ρόλο;» ρώτησε, εν συνεχεία, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για να απαντήσει η όμορφη καλεσμένη του ως εξής. «Ούρλιαζα! Τσίριζα! Είμαι σχεδόν μια δεκαετία στην Αθήνα, που το κυνηγάω, οπότε έκλαιγα από τη χαρά μου. Συγκινήθηκα».

«Είναι μαγικός ο κόσμος της τηλεόρασης, όντως, μου αρέσει πάρα πολύ. Μου έλεγαν ότι είναι άλλοι ρυθμοί από το θέατρο, γιατί στο θέατρο ήμουν επίσης τυχερή και έκανα από όταν τελείωσα τη σχολή μου. Άλλοι ρυθμοί, πιο γρήγοροι, κάποιοι μου το παρουσίαζαν ότι δεν είναι τόσο μαγικό όσο είναι το θέατρο. Είναι όμως ένας άλλος κόσμος που μου αρέσει πάρα πολύ» συμπλήρωσε, επίσης, η Ελευθερία Κοντογεώργη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου τη νύχτα της Τετάρτης.