Ελένη Ψυχούλη: «Ανεβαίνει στη σκηνή κουτσός, κρέμονται οι πέτσες και δεν βγαίνει κανείς να πει τίποτα»

Ελένη Ψυχούλη

"Ίσα-ίσα τον αποθεώνουν, ότι είναι μεγάλος και έχει τα κότσια και αυτό λέω κι εγώ. Αν το κάνει μια γυναίκα όμως, θα πέσουν να τη φάνε".

Στο «Πρωίαν σε είδον» της Τετάρτης (16/10) φιλοξενήθηκαν η Ελένη Ψυχούλη και η Μανίνα Ζουμπουλάκη. Οι δύο δημοσιογράφοι και συνεργάτιδες αναφέρθηκαν στη σφοδρή κριτική που δέχονται οι γυναίκες στη σύγχρονη εποχή, αναφερόμενες και στο πρόσφατο περιστατικό με τη Ματούλα Ζαμάνη.

«Υπάρχει αυτό το λάθος στις διαφημιστικές, που καθορίζουν τα δικά μας επαγγέλματα, που βγαίνουν και λένε το τριτοκοσμικό, τραγικό στην Ελλάδα και απευθύνονται στο «νεανικό κοινό»… δηλαδή σε ποιον απευθύνονται; Στους γιους μας που παίρνουν 600 ευρώ μισθό; Αφού εμείς τους πληρώνουμε, γιατί δεν απευθύνονται σε εμάς τις γριές που έχουμε και τα λεφτά;», είπε αρχικά η Ελένη Ψυχούλη μεταξύ σοβαρού και αστείου.

«Καλά, τα λεφτά δεν τα έχουμε αλλά έχουμε σίγουρα περισσότερα από ένα νέο παιδί που ξεκινάει τώρα», επισήμανε χαρακτηριστικά.

«Δέχονται πολλή κριτική οι γυναίκες. Μεταξύ μας σχολιάζουμε την εμφάνιση, μην κάνουμε τις παρθενόπες, αλλά δεν βγαίνουμε να κάνουμε ανθρωποφαγία στο ίντερνετ. Για μένα αυτό είναι το θέμα, ο κανιβαλισμός μέσω της τεχνολογίας. Αυτό είναι τραγικό», συνέχισε στην τοποθέτησή της η Ελένη Ψυχούλη και περιέγραψε:

«Ζούμε δύσκολες εποχές. Αυτός ο άνθρωπος που πατάει το κουμπί και σε θάβει στα social, αν δεν το κάνει, μπορεί μετά να δείρει τη γυναίκα και το παιδί του. Ο Iggy Pop είναι 82 χρονών και βγαίνει στη σκηνή γυμνός από τη μέση και πάνω και κρέμονται οι πέτσες και κουτσός και δεν βγαίνει κανείς να πει κάτι για αυτό. Ίσα-ίσα τον αποθεώνουν, ότι είναι μεγάλος και έχει τα κότσια και αυτό λέω κι εγώ. Αν το κάνει μια γυναίκα όμως, θα πέσουν να τη φάνε».

«Επειδή ξέρουμε για ποια γυναίκα μιλάμε, δεν είναι μία καλλιτέχνης που θα το έκανε για να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν συνάδει με την καριέρα της», κατέληξε στο σχόλιό της η Ελένη Ψυχούλη.