Νίκη Κάρτσωνα: «Με ενοχλούσε να απαντώ ότι δεν έχω νευρική ανορεξία»

Νίκη Κάρτσωνα

"Είμαι 47 ετών και δεν το κρύβω" δήλωσε η Νίκη Κάρτσωνα.

Η Νίκη Κάρτσωνα έδωσε συνέντευξη στο Buongiorno και στον Χρήστο Λυσσέα και μίλησε για τα επαγγελματικά της, την αποκέντρωση, τα σχόλια που την ενόχλησαν και την ενδεχόμενη επιστροφή της στην τηλεόραση.

«Είμαι σε δημιουργική φάση. Επαγγελματικά είμαι στα μαγαζιά, είμαι κάποιες μέρες Αθήνα και κάποιες στην Καλαμάτα. Τα πρωινά κυρίως γιατί τα απογεύματα φροντίζω «τα αγόρια μου». Αλλάζω ρόλο» είπε αρχικά η Νίκη Κάρτσωνα.

«Έχω σκεφτεί την ζωή μου εκτός Αθήνας αλλά τώρα είμαι πολύ κοντά στο όνειρό μου. Με έχει κρατήσει πίσω ο Φίλιππος ο γιος μου, γιατί όταν παιδί βρίσκεται σε ένα σταθερό περιβάλλον, είναι δύσκολο να φύγεις» δήλωσε η Νίκη Κάρτσωνα αναφορικά με την απόφασή της να μοιράζεται μεταξύ Αθήνας και Καλαμάτας.

«Υπάρχουν φάσεις που μου λείπει και δεν μου λείπει η τηλεόραση. Γενικά δεν λέω «τέλος» απλά αφήνομαι στην ζωή και στο ένστικτό μου. Προτεραιότητά μου είναι ο γιος μου, Φίλιππος, και ο σύζυγός μου, Νίκος.» Για το εάν θα πήγαινε ως κριτής στο GNTM: «Δεν κάνω υποθέσεις γιατί αυτά πάνε και με δημόσιες σχέσεις. Εγώ δεν κάνω δημόσιες σχέσεις, απέχω, είμαι στα όρια του αντικοινωνικού. Θα υπήρχαν πολλά «πρέπει» για να πάω στο GNTM. Θα μπορούσα να είμαι μία ευγενική κριτής σε ένα ριάλιτι μόδας, έχω δει πολλή αγένεια», σημείωσε η Νίκη Κάρτσωνα».

Για τα σχόλια που έχει δεχθεί για την ηλικία της και το βάρος της: «Είμαι 47 ετών και δεν το κρύβω. Με ενοχλούσε που επέμεναν ότι έχω νευρική ανορεξία ενώ δεν είχα. Με κουράζει να σου απαντά κάποιος και να μην ακούς. Δεν είχα ποτέ ανασφάλειες, παρά μόνο επαγγελματικές. Μου έλεγαν ότι πρέπει να βγω τα βράδια για δημόσιες σχέσεις αλλά δεν βγήκα. Είναι θέμα επιλογών»

Ποιο είναι το μυστικό του γάμου και των σχέσεων;

Όπως υπογράμμισε, «Το μυστικό σε έναν γάμο είναι σεβασμός και ο θαυμασμό. Μου αρέσει να φροντίζω τον άντρα μου, και να τον βλέπω φροντισμένο έξω και όχι παραμελημένο. Έχουμε περάσει κρίσεις στην σχέση μας. το διαχειριστήκαμε με συζήτηση και πολλή αγάπη. Ευχαριστώ τον Θεό για το παιδί που μου έστειλε. Ανησυχώ που μεγαλώνω ένα παιδί σε μία τέτοια κοινωνία ανησυχώ για όλα αυτά τα παιδιά που είναι παραμελημένα και θυμωμένα».

Για την δική της αυτοβελτίωση αποκάλυψε πως, «έχω κάνει ρεΐκι, NLP και rebirthing, συστημική. Το ταξίδι της αυτογνωσίας είναι μεγάλο και δεν σταματά ποτέ».