Μαρία Πετεβή: «Βλέπω να υπάρχει τέτοιο μίσος για συναδέλφους, πώς γράφεις τόσο αρνητικά πράγματα;»

Μαρία Πετεβή

Γράφονται πράγματα στο διαδίκτυο ακόμη και για ανθρώπους που δεν γνωρίζονται. Δεν ξέρω αν είναι μίσος ή τραύμα".

Τη Μαρία Πετεβή υποδέχθηκε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (14/10) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η νεαρή ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1, άνοιξε την καρδιά της μιλώντας για τη ζωή μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε επί τρία χρόνια στο καθημερινό σήριαλ.

«Ήθελα να κάνω μία παύση μετά από τρία χρόνια καθημερινό. Να ασχοληθώ με το θέατρο, να κάνω περισσότερο γυμναστική, να έχω περισσότερο χρόνο για τον εαυτό μου. Ισχύει ότι γίναμε πιο γνωστοί, έπαιξα και στην Επίδαυρο την Ιφιγένεια. Αυτή ήταν μία υπερβατική εμπειρία για μένα», δηλώνει η Μαρία Πετεβή.

«Κάνω πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία. Δεν συζητούσαμε καθόλου την αναγνωρισιμότητα. Δεν άλλαξε κάπως τη ζωή μου, ούτε κάπου δυσκολεύτηκα. Απλώς δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου, δεν τις ήθελα τις συνεντεύξεις, γιατί δεν μου αρέσει και να εκτίθεμαι», εξομολογείται η ηθοποιός στο late-night show του ΑΝΤ1.

«Όλα κάνουν κύκλους στη ζωή. Ο κόσμος πλέον γελάει πιο δύσκολα σε παγκόσμιο επίπεδο, έχουμε γίνει πιο κυνικοί. Είμαστε φοβισμένοι οι άνθρωποι και πολύ κλεισμένοι στον εαυτό μας, ειδικά μετά τον Covid. Κάπως έχει ξεφύγει το πράγμα, το βλέπω κι από μένα. Υπάρχει πολλή βία και πολλά νεύρα εκεί έξω», ανέφερε στη συνέχεια η Μαρία Πετεβή.

«Γράφονται πράγματα στο διαδίκτυο ακόμη και για ανθρώπους που δεν γνωρίζονται. Με ποια δύναμη και σκέψη γράφεις τόσο αρνητικά πράγματα σε έναν άνθρωπο που μπορεί να εκτίθεται; Βλέπω και σε συναδέλφους που μπορεί να υπάρχει μία χαραμάδα για την προσωπική τους ζωή να υπάρχει τέτοιο μίσος… που δεν ξέρω αν είναι μίσος ή τραύμα», επισημαίνει η Μαρία Πετεβή στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.