Μύλος στη «Φάρμα» για ένα πιάτο φαΐ: «Είσαι γελοία, όλοι σε κοροϊδεύουν»

Φάρμα

"Κάνεις ριάλιτι! Μίλα μόνος σου!" - Χαλασμός στη Γαλάζια Ομάδα.

Σε έναν ιδιαίτερα έντονο καβγά ενεπλάκησαν Νίκος και Λαρού στο αποψινό (14/10) επεισόδιο στη Φάρμα. Αφορμή στάθηκε ένα πιάτο φαγητό και συγκεκριμένα τα πιτάκια που είχαν ετοιμάσει οι άντρες της Γαλάζιας Ομάδας και το γεγονός ότι η αρχηγός δημιούργησε θέμα με το φαγητό.

«Ο Νίκος δεν έχει μαγειρέψει καμιά φορά εδώ στις σκηνές, για να δει τι χρειάζεται. Απλώς έχει άποψη, πάντα έχει άποψη. Δεν είναι εύκολο. Αν νομίζει ότι είναι έτσι, ας το κάνει εκείνος. Έχει βάλει την κασέτα», είπε αρχικά η Ειρήνη στο προσωπικό της cue αλλά και στις συμπαίκτριές της στη Φάρμα.

«Συνεννοηθείτε λίγο για το φαγητό. Η Ειρήνη μου τη λέει, επειδή της το είπα μια φορά. Δεν το είπα μια φορά, τέρμα. Δεν θα μιλάμε και μετά θα πηγαίνω εγώ και θα πληρώνω τη νύφη. Θα μιλάτε κι εσείς! Δεν γίνεται να μαγειρεύουμε το διπλό αλεύρι. Έχει ξεφύγει η κατάσταση», διαμαρτυρήθηκε εκείνος από την πλευρά του.

«Δεν πάω να σε κατηγορήσω, εσύ πας να το κάνεις! Είπες ότι συνεννοήθηκες!», απάντησε η Ραλού.

«Με μένα μιλάς! Το κάνεις συνέχεια αυτό! Μίλησα εγώ με τα παιδιά, είναι δικό μου θέμα αυτό! Με έχεις τρελάνει με αυτό το πράγμα! Έχεις μονίμως μια γκρίνια για τα πιτάκια και για το φαΐ!», εξερράγη ο Νίκος, ανοίγοντας έναν ομηρικό καβγά με τη συμπαίκτριά του στη Φάρμα.

«Δημιουργείς πρόβλημα στην ασυλία, μας κάνεις χάλια! Θα είσαι η πρώτη που θα βγεις υποψήφια μόλις χάσεις την αρχηγία. Δημιουργείς πρόβλημα με το φαΐ, με τα πάντα! Κλείσε τις κάμερες να σου τα πω και μπροστά σου! Σε κοροϊδεύουν όλοι, είσαι γελοία και δεν υπολογίζεις τίποτα!», συνέχισε σε έντονο ύφος ο Νίκος.

«Κάνεις ριάλιτι! Μίλα μόνος σου!», αρκέστηκε να πει η αρχηγός της Γαλάζιας Ομάδας στη Φάρμα.