Σάκης Ρουβάς – Ερωτική εξομολόγηση από θαυμάστρια επί σκηνής: «Αν χρειαστείς καρδιά, θα ξεριζώσω τη δική μου»

Σάκης Ρουβάς

"Σ’ αγαπώ. Θα κατέβω μόνη μου ήσυχη, σαν να μην ανέβηκα ποτέ. Ήταν το καλύτερο πρώτο ραντεβού της ζωής μου".

Μία απρόβλεπτη ερωτική εξομολόγηση από θαυμάστριά του δέχτηκε επί σκηνής ο Σάκης Ρουβάς. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, κατά τη διάρκεια ζωντανής του εμφάνισης, κάλεσε στη σκηνή μία νεαρή κοπέλα, που με τη σειρά της βρήκε την ευκαιρία να του εκφράσει τη βαθιά της αγάπη.

«Σάκη μου σ’ ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Καρδιά αν χρειαστείς, θα ξεριζώσω την δικιά μου και θα στην δώσω, στ’ ορκίζομαι. Να υπάρχει ένας λόγος να χτυπάει η καρδιά μου. Το εννοώ. Μην το ξεχάσεις ποτέ αυτό. Ό,τι θέλεις εγώ πρώτη, σε παιδιά, σκυλιά, οικογένεια, εγώ», είπε αρχικά η θαυμάστρια του τραγουδιστή, την ώρα που ο Σάκης Ρουβάς την κοιτούσε έκπληκτος.

«Σ’ αγαπώ. Θα κατέβω μόνη μου ήσυχη, σαν να μην ανέβηκα ποτέ. Ήταν το καλύτερο πρώτο ραντεβού της ζωής μου, δεν θα ξαναβγώ ποτέ άλλο. Το εννοώ. Ήσυχη θα κατέβω, σαν να μην έχω ανέβει», συμπλήρωσε η νεαρή κοπέλα.

Τότε, ο Σάκης Ρουβάς της απάντησε με χιούμορ: «Δεν σταματάς ποτέ να μιλάς;».

«Τώρα, να σταματήσω τώρα; Πως;», του απάντησε η θαυμάστρια, ενώ αμέσως μετά ο Σάκης Ρουβάς της χάρισε μια αγκαλιά αλλά και το τραγούδι «Ο χρόνος σταματά».

@elenintza1 @Sakis Rouvas θα συνέλθω πιστεύεις ποτέ; #sakisrouvas #rouvitses #thessaloniki #theatrogis #dance #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – elenintza 🥷🏼

@elenintza1 Αααααχχχ Σάκη μουυυ #sakisrouvas #rouvitses #thessaloniki #theatrogis #dance #fyp @Sakis Rouvas ♬ πρωτότυπος ήχος – elenintza 🥷🏼