Πάολα: Αποκάλυψε τι κάνει πριν βγει πάνω στην πίστα

Πάολα

"Ο Φώτης είναι ο άνθρωπός μου, η οικογένειά μου. Έχουμε χωρίσει αλλά δεν λέει τίποτα αυτό".

Δηλώσεις στην εκπομπή Happy Day έκανε η Πάολα με αφορμή την πρεμιέρα των εμφανίσεών της στο νυχτερινό κέντρο Theama. Η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους τηλεθεατές τα «μυστικά» της ομορφιάς της, τις σχέσεις με τον πρώην σύντροφό της, ενώ εξομολογείται και την ισχυρή πίστη της προς τον Χριστό.

«Δεν έχω γυμναστεί ποτέ στη ζωή μου. Έχω ξεκινήσει όμως εδώ και τρεις ημέρες, οπότε αν δείτε κάποια διαφορά, θα είναι από αυτό. Έτσι είμαι απλά, τρώω, δεν τρώω, δεν έχει καμιά σημασία. Δεν με νοιάζει και πολύ αυτό. Τρελαίνομαι για τα όσπρια και τα λαδερά, δεν με νοιάζει το κρέας. Είμαι ψυχαναγκαστική με την τάξη και την καθαριότητα αλλά νομίζω ότι είναι κάτι καλό», είπε αρχικά η Πάολα.

«Ο Φώτης είναι ο άνθρωπός μου, η οικογένειά μου. Έχουμε χωρίσει αλλά δεν λέει τίποτα αυτό. Δεν θα χωριστούμε ποτέ όσο είμαστε γεροί. Στην αρχή ο χωρισμός μπορεί να πονάει αλλά η αγάπη είναι τόσο δυνατό συναίσθημα. Δεν μπορείς να αφήσεις έναν άνθρωπο, απλώς επειδή τελείωσε το ερωτικό κομμάτι», εξομολογείται στη συνέχεια η τραγουδίστρια.

«Αγαπώ τον Χριστό απ’ όταν ήμουν παιδί. Χωρίς τον Χριστό δεν εμπιστεύομαι τίποτα σε αυτή τη ζωή. Δεν μου αρέσει η ζωή χωρίς τον Χριστό και δεν ξέρω τι θα έκανα αν δεν ένιωθα ότι με σκεπάζουν η Παναγιά και ο Χριστός», τόνισε η Πάολα, ενώ αποκάλυψε ότι το τελευταίο πράγμα που κάνει πριν βγει στη σκηνή είναι να φιλάει τις εικόνες στο καμαρίνι της.