Ο Γιώργος Σαμπάνης «ξεναγός» σε ένα ξεχωριστό press day

Γιώργος Σαμπάνης

O one-of-a-kind Γιώργος Σαμπάνης έγινε ο πιο rock ξεναγός στο διεθνών προδιαγραφών ολοκαίνουριο νυχτερινό κέντρο «Βοτανικός», σε ένα αξέχαστο press day!

Σε ένα ολοήμερο press day event ο Γιώργος Σαμπάνης, ο πιο σπουδαίος ερμηνευτής και δημιουργός της γενιάς του, υποδέχθηκε λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του στον ολοκαίνουριο “Βοτανικό” δημοσιογράφους και εκπροσώπους τον media, περπάτησε μαζί τους στους ανακαινισμένους χώρους του “Βοτανικός”, που το καθιστούν πλέον ένα νυχτερινό κέντρο διεθνών προδιαγραφών στην καρδιά της Αθήνας (Ιερά Οδός 72). Μαζί του ο ταλαντούχος Γιώργος Κακοσαίος και οι ανατρεπτικοί Kings. Το σχήμα συμπληρώνουν η ανερχόμενη Φαίη Θεοχάρη, η Klavdia, η Natasha Kay και ο Δημήτρης Θεοδοσιάδης.

Ο Γιώργος Σαμπάνης, με μεγάλη χαρά, ξενάγησε τους δημοσιογράφους στον εντυπωσιακό “Βοτανικό”, που ανακατασκευάστηκε με φρέσκια αισθητική υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Γκάνιου. Ξεκινώντας από την είσοδο του μαγαζιού, που είναι διακοσμημένη με neon στίχους από τις μεγάλες επιτυχίες του τραγουδιστή και συνεχίζοντας στην κεντρική σάλα, ο ατμοσφαιρικός φωτισμός, τα 140 τ.μ. των πιο σύγχρονων video wall, που πλαισιώνουν όλη την οροφή και δημιουργούν μια αισθητική 360 μοιρών, τα σκηνικά σε όλη τη διάρκεια του show, που παραπέμπουν σε μουσικοθεατρική παράσταση, τα breathtaking aerial acts πάνω σε πραγματικούς πολυελαίους και οι modern art πίνακες ζωγραφικής σε κάθε πλευρά του χώρου, επιβεβαιώνουν τη ριζική ανανέωση αλλά και την αίσθηση πολυτέλειας, που δίνουν δικαιωματικά στον “Βοτανικό” το τίτλο του νέου “στολιδιού” της νυχτερινής ζωής της Αθήνας.

Στις νέες παροχές του μαγαζιού έχουν προστεθεί οι Exclusive Suites και τα VIP τραπέζια με δικό τους ψυγείο, button για battler service, flower girl, chargers και πρόσβαση σε VIP restroom, τα Premium τραπέζια με δικούς τους chargers και τα Prive τραπέζια με πρόσβαση σε VIP restroom. Κάθε τραπέζι είναι φωτιζόμενο και όλα τα καθίσματα έχουν αντικατασταθεί από βελούδινους καναπέδες, που προσφέρουν άνεση σε κάθε θαμώνα. Για πρώτη φορά σε νυχτερινό κέντρο θα υπάρχει boudoir για ανανέωση του make up των γυναικών, ενώ κατά την ολοκλήρωση της ξενάγησης ο Γιώργος Σαμπάνης δοκίμασε μαζί με τους δημοσιογράφους το new comfort food menu, που προσφέρεται κατά τη διάρκεια της βραδιάς, σε όσους θαμώνες το επιλέξουν, αλλά και τα δροσιστικά cocktails από το νέο bar station.