Τηλεθέαση: Πέταξε στο 40% η Εθνική Ελλάδος στην prime time

Τηλεθέαση

Δείτε αναλυτικά τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.

Σχεδόν στο 40% έφτασε η τηλεθέαση για τον χθεσινό αγώνα της Εθνικής Ελλάδος ενάντια στην Ιρλανδία. Η Εθνική ομάδα ασταμάτητη κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 2-0 έναντι του αντιπάλου της. Η επικράτηση ήταν καθολική και σε επίπεδο ανταγωνισμού στην prime time, αφού κανένα άλλο πρόγραμμα στη χθεσινή βραδιά δεν κατάφερε να ξεπεράσει το 10%.

Στο δυναμικό κοινό ο ποδοσφαιρικός αγώνας πέταξε στο 39,4%, η Φάρμα είχε 7,5%, ενώ τα αποτελέσματα των εκλογών για το ΠΑΣΟΚ από το Mega, τον ΣΚΑΙ και το Open κινήθηκαν σε χαμηλά επίπεδα και περιορίστηκαν στο 6.6%, 5,9% και 4% αντίστοιχα.

Όσον αφορά στο σύνολο η τηλεθέαση κυμάνθηκε στα ίδια υψηλά επίπεδα για το χθεσινό αγώνα με 39,6%. Έπειτα, η εκπομπή για τα αποτελέσματα του ΠΑΣΟΚ στο Mega κατέγραψε 10,7%, στον ΣΚΑΙ 9,7%, η Φάρμα 8,9% και η Ώρα ΠΑΣΟΚ στο Open 5,7%.

Η τηλεθέαση αναλυτικά…

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Ελλάδα – Ιρλανδία – 39,4%
Φάρμα 7,5%
Έκτακτο Δελτίο για ΠΑΣΟΚ – 6,6%
Εκλογές ΠΑΣΟΚ – 5,9%
Ώρα ΠΑΣΟΚ – 4%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Ελλάδα – Ιρλανδία – 39,6%
Έκτακτο Δελτίο για ΠΑΣΟΚ – 10,7%
Εκλογές ΠΑΣΟΚ – 9,7%
Φάρμα – 8,9%
Ώρα ΠΑΣΟΚ – 5,7%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.