Θέλξη: «Έφυγε από τη ζωή ξαφνικά και ήταν μια μεγάλη πληγή, μου στοίχισε πολύ»

Θέλξη

"Η αλήθεια είναι ότι όταν τον έχασα το 2020, είχα άρνηση τον πρώτο καιρό να επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη" εξομολογείται η Θέλξη.

Η Θέλξη παραχώρησε συνέντευξη αυτή την εβδομάδα στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Αστέρη Κασιμάτη αυτή την εβδομάδα. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια μίλησε από καρδιάς για τις αναμνήσεις από τα παιδικά της χρόνια στη Θεσσαλονίκη και τον ξαφνικό χαμό του αγαπημένου της πατέρα.

Έχεις όμορφες αναμνήσεις από τα παιδικά σου χρόνια στη Θεσσαλονίκη;

Ήταν τα ωραιότερα μου χρόνια. Ήμουν πολύ δραστήρια και γενικά από τα παιδάκια που θέλουν να μαθαίνουν τα πάντα και να ανακαλύψουν πολύ γρήγορα τον κόσμο. Το πατρικό μου σπίτι είναι στη διασταύρωση Πανοράματος – Θέρμης. Μεγάλωσα ως επί το πλείστον στο Ντεπώ, επειδή εκεί βρισκόταν το φυσικοθεραπευτήριο που διατηρούσαν οι γονείς μου.

Η μεγαλύτερη αδελφή μου, η Αναστασία, φυσικοθεραπεύτρια κι εκείνη, ζει μόνιμα στην Ατλάντα της Αμερικής και είναι λίγο δύσκολο για μένα, δεν έχουμε τη δυνατότητα να βλεπόμαστε συχνά. Η Θεσσαλονικάρα μου, όπως τη λέω, είναι έρωτας. Η αλήθεια όμως είναι ότι όταν έχασα τον μπαμπά μου, είχα άρνηση τον πρώτο καιρό να επιστρέψω εκεί.

Ο μπαμπάς σου πότε έφυγε από τη ζωή;

Το 2020. Ήταν 69 χρόνων. Και συνέβη ξαφνικά, μεγάλη πληγή για όλους μας στην οικογένεια. Μου στοίχισε πολύ. Είναι αυτά τα τραγικά που δεν τα ξεπερνάς ποτέ. Ήταν πρότυπο για μένα σε όλα του.