Η Αναστασία τραγουδά «Αγάπη Μου Με Διώχνεις» και μαγεύει με την ερμηνεία της

Αναστασία

Ένα απόλυτα αισθαντικό τραγούδι από το διαμαντένιο κορίτσι της ελληνικής δισκογραφίας.

Αναστασία μόλις κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο «Αγάπη Μου Με Διώχνεις» και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μπει σε κάθε ερωτική μουσική λίστα. Μάλιστα, κατάφερε ήδη να αποσπάσει μια θέση στο εξώφυλλο της δημοφιλούς editorial playlist “Greek Pop” στο Spotify που μετρά χιλιάδες ακροατές.

Το «Αγάπη Μου Με Διώχνεις» είναι μια δυναμική ερωτική μπαλάντα, γεμάτη συναίσθημα, τρυφερότητα και πάθος, με τους στίχους και τη μουσική να έχει εμπνευστεί ο Γιώργος Καλογεράκος (G-Kal) ενώ ως executive producer υπογράφει ο Mike Stathakis, CEO & ιδρυτής της Golden Records.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια απογειώνει το τραγούδι με την αισθαντική φωνή της και προσφέρει στους ανυπόμονους γι’ αυτήν την κυκλοφορία θαυμαστές της το καλύτερο μουσικό δώρο, το οποίο κυκλοφορεί από την Golden Records και τη Minos EMI, Α Universal Music Company, σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες.

Παράλληλα, κυκλοφορεί στο YouTube και το επίσημο videoclip του «Αγάπη Μου Με Διώχνεις», σε σκηνοθεσία του ταλαντούχου Bodega ο οποίος μάλιστα έχει επιμεληθεί και τις περισσότερες επιτυχίες τις νεαρής ερμηνεύτριας.

Μάλιστα, λίγες ημέρες νωρίτερα η Αναστασία έδωσε τη δυνατότητα σε μερικούς από τους ακολούθους της στο Instagram να απολαύσουν πρώτοι πλάνα από το εξωπραγματικό video clip, βάζοντας του στη λίστα των «Στενών Φίλων» της μετά από τυχαία επιλογή!

Το νέο της μουσικό βίντεο μας ταξιδεύει με εικόνες ελληνικές παίρνοντας μια δυνατή γεύση από τη μοναδικότητα της κυκλαδίτικης ομορφιάς αλλά και ιδιαίτερα εσωτερικά πλάνα που μαγνητίζουν το ενδιαφέρον!