Κατερίνα Καραβάτου για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ποτέ δεν είχαμε σχέσεις»

Κατερίνα Καραβάτου

"Γιατί με ρωτάτε συνέχεια αυτό το πράγμα. Δεν θέλω. Δεν με αφορά αυτή η συζήτηση καθόλου" δήλωσε η Κατερίνα Καραβάτου.

Την Κατερίνα Καραβάτου συνάντησε η κάμερα της Super Κατερίνα και ρωτήθηκε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις της τελευταίας για το project που της είχαν προτείνει να παρουσιάσει και που ουσιαστικά «φωτογράφισε» το My Style Rocks με την Κατερίνα Καραβάτου. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν με τις συζητήσεις τότε να αναφέρουν ότι η σύμπραξή τους είχε διάφορες αναταράξεις.

«Δεν είναι όλες οι συνεργασίες το ίδιο κι όλες οι σχέσεις. Το 90% των συνεργασιών που έχω κάνει είναι καταπληκτικές. Υπάρχουν στιγμές που δεν είναι ίδιες, όπως σε όλες τις δουλειές. Δεν ξέρω τι έχει ο καθένας στο μυαλό του και δεν θέλω να αναφερθώ σε παλιές ιστορίες. Δεν είναι κάτι άγνωστο. Δεν έχουμε σχέσεις και δεν είχαμε ποτέ. Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι σχέσεις με αυτούς που συνεργάζονται. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχω πάντα καλές σχέσεις με τους ανθρώπους κι αυτό το έχω καταφέρει. Με άλλους είσαι κοντά και με άλλους όχι» είπε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου.

«Γιατί με ρωτάτε συνέχεια αυτό το πράγμα. Δεν θέλω. Δεν με αφορά αυτή η συζήτηση καθόλου. Συγγνώμη και δεν θέλω να ανοίγονται κουβέντες, ούτε να προκύπτουν νέα ζητήματα. Είναι μία προϊστορία για εμένα και δεν έχω καμία σχέση με αυτό το πράγμα» τόνισε η Κατερίνα Καραβάτου στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.