Η Ίνα Ταράντου σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση: «Έχω περάσει από το στάδιο της κακοποίησης στην τηλεόραση»

Ίνα Ταράντου

"Έχω περάσει το στάδιο που ήμουν εγώ και 15 άντρες στην αίθουσα σύσκεψης, οι ισορροπίες είναι πάρα πολύ λεπτές" περιγράφει η Ίνα Ταράντου.

Με αφορμή το νέο τηλεοπτικό της εγχείρημα, η Ίνα Ταράντου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Επί σκηνής» με την Ευαγγελίνα Βόσνου το απόγευμα της Πέμπτης στο πρόγραμμα του Attica Tv. Ανάμεσα σε πολλά άλλα, μάλιστα, η γοητευτική παρουσιάστρια αναφέρθηκε από καρδιάς στην επαγγελματική της διαδρομή αποκαλύπτοντας πως έχει υποστεί και η ίδια κακοποίηση σε συνεργασίες της.

Πιο συγκεκριμένα, η Ίνα Ταράντου εξομολογήθηκε αρχικά πως «επειδή κάνω τηλεόραση 30 χρόνια, έχω περάσει από όλα τα στάδια. Έχω περάσει και από το στάδιο της «κακοποίησης», έχω περάσει από το στάδιο που το 1994 ήταν όλο άντρες στην αίθουσα σύσκεψης. Ήμουν δηλαδή εγώ και 15 άντρες, οπότε καταλαβαίνεις ότι οι ισορροπίες είναι πάρα πολύ λεπτές. Ακόμα και τότε όμως, παρόλο που δεν προέρχομαι από μια οικογένεια που τα είχε λυμένα, κατάφερα να βάλω κάποια όρια».

«Και όταν δεν τα κατάφερα, έφυγα από τη δουλειά και για δυο χρόνια ήμουν εκτός τηλεόρασης. Δούλευα σε εκδοτικό οίκο, καμία σχέση με την δημοσιογραφία, δούλευα σε άλλα πράγματα. Εξαρτάται λοιπόν που τοποθετεί ο κάθε άνθρωπος τον εαυτό του. Τώρα πια σαφώς βάζω τους δικούς μου όρους και κανείς δεν με ενοχλεί. Θυμάμαι όμως και τον πιο μικρό μου εαυτό που είχα ψηλά την ψυχική μου ηρεμία».

«Γιατί το σώμα μου το ακούω και το σώμα σου σου δείχνει. Όταν λοιπόν στρίβεις το στενό για να πας στη δουλειά και σου πονάει το στομάχι ή σε πονάει το κεφάλι, καταλαβαίνεις ότι κάπου αντιδράει το ίδιο σου το σώμα» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Ίνα Ταράντου σε αυτή τη νέα τηλεοπτική της εξομολόγηση το απόγευμα της Πέμπτης στο Attica Tv.