O Stan επιστρέφει στη Minos EMI

Stan

Μια επανένωση που σηματοδοτεί μια νέα εποχή!

Stan επιστρέφει στο μουσικό του σπίτι, εδώ από όπου ξεκίνησε μια όμορφη και μακρά πορεία! Η Minos EMI, A Universal Music Company καλωσορίζει ξανά στην οικογένειά της τον ταλαντούχο και δημιουργικό τραγουδοποιό.

O Stan αποτελεί έναν από τους πλέον αγαπημένους καλλιτέχνες της γενιάς του και μια από τις σταθερές της ελληνικής μουσικής σκηνής. Η πορεία του σταθερά ανοδική με τον ίδιο να μην εφησυχάζει και να συστήνει συνεχώς νέα μουσικά ακούσματα.

Με 15 χρόνια μουσικής διαδρομής έχει αποδείξει ότι το ταλέντο σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό είναι ικανά να πραγματοποιήσουν όνειρα και να δώσουν ζωή στους στόχους μας!

Ο Stan έχει παρουσιάσει στο κοινό κατά τη διάρκεια της καριέρας του δυνατές μελωδίες και τραγούδια, πολλά από τα οποία έχουν τη δισκογραφική υπογραφή της Minos EMI, A Universal Music Company, ενώ σπουδαίοι ερμηνευτές έχουν τραγουδήσει δημιουργήματά του.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης επιμελείται με ζέση κάθε του δουλειά, αφού στόχος του είναι ο αποδέκτης της μουσικής του να συναρπάζεται κάθε φορά.

Η Minos EMI, A Universal Music Company καλωσορίζει με χαρά τον Stan στην οικογένειά της και οι δύο πλευρές υπόσχονται να παρουσιάσουν στους λάτρεις της μουσικής εμπνευσμένες μελωδίες!