Χάρης Γρηγορόπουλος: «Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο με τη Φωτεινή, είναι ο άνθρωπός μου ό,τι και να γίνει»

Χάρης Γρηγορόπουλος

"Δεν μπορώ να μιλήσω για το μέλλον αλλά προς το παρόν δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο ακόμα".

Για τη θεατρική παράσταση «Μάρτυρας κατηγορίας», στην οποία συμμετέχει, καθώς και για τον χωρισμό του από τη Φωτεινή Ντεμίρη μιλά ο Χάρης Γρηγορόπουλος. Τον γνωστό ηθοποιό συνάντησε ο ρεπόρτερ της εκπομπής Buongiorno, Χρήστος Λυσσέας.

«Με στεναχώρησε πάρα πολύ αυτό που έγινε πέρσι με την παράσταση. Ενώ έσκιζε – και συνήθως οι παραστάσεις που σκίζουν δεν έχουν γκρίνιες και ανακατωσούρες – είχε μέσα αυτά τα πράγματα, που εγώ τότε έλεγα ότι είναι ύβρις», δηλώνει ο Χάρης Γρηγορόπουλος.

«Εγώ δεν έχω βρεθεί σε κακές συνεργασίες, ίσως τις απέφευγα με κάποιον τρόπο», επισημαίνει ο ηθοποιός.

«Η σχέση που έχω με τη Φωτεινή Ντεμίρη είναι πολύ σημαντική και ουσιαστική, μετράει 40 χρόνια. Η Φωτεινή Ντεμίρη είναι ο άνθρωπός μου ό,τι και να γίνει. Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο. Δεν μπορώ να μιλήσω για το μέλλον αλλά προς το παρόν δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο ακόμα», απαντά ο Χάρης Γρηγορόπουλος σε σχετική ερώτηση του ρεπόρτερ, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός νέου έρωτα στη ζωή του.

«Όταν παίζαμε στο «Καφέ της Χαράς», τα παιδάκια τρελαίνονταν στο σχολείο και τα δικά μας παιδιά ήταν αμήχανα, γιατί δεν έβλεπαν τη σειρά. Κοιμόντουσαν νωρίς και δεν έβλεπαν τηλεόραση. Εξακολουθούν να μη λένε ότι οι γονείς τους είναι ηθοποιοί», περιγράφει σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Χάρης Γρηγορόπουλος.