Σοκαρισμένη η Φαίη Σκορδά με τον ξαφνικό θάνατο του Μπάλντοκ: «Παγώσαμε όλοι»

Φαίη Σκορδά

"Τα νέα που είχε η γυναίκα του ήταν τα πιο τραγικά, η πιο τραγική απάντηση που θα μπορούσε να έχει από το τηλέφωνο".

Σοκ έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες στον αθλητικό και όχι μόνο κόσμο η είδηση πως ο 31χρονος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος, Τζορτζ Μπάλντοκ, βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του το βράδυ της Τετάρτης (9/10). Η Φαίη Σκορδά ξεκίνησε τη σημερινή της εκπομπή με τη συγκεκριμένη θλιβερή είδηση, όπου έκανε το δικό της σχόλιο.

Τζορτζ Μπάλντοκ: Από παθολογικά αίτια ο θάνατός του – Ιστολογικές, τοξικολογικές και κάμερες ασφαλείας δίνουν απαντήσεις

«Μία είδηση σοκαριστική. «Παγώσαμε» όλοι χθες το βράδυ, όταν είδαμε ότι ο νεότατος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, ένα νέο παιδί, βρέθηκε στην πισίνα του νεκρός», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος του MEGA, Μπάμπης Τσιμπίδας, από το Λονδίνο οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδος είναι συγκλονισμένη με το τραγικό συμβάν, ενώ η διοίκηση έχει ζητήσει από την UEFA να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στον αποψινό αγώνα της με την Αγγλία, ενώ όλη η αποστολή θα αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιόνια και στον αγώνα με την Ιρλανδία την Κυριακή.

«Χθες το βράδυ μαζεύτηκαν κάποιοι άνθρωποι έξω από το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ, παίκτες και παράγοντες της ομάδας του. Και για τη γυναίκα του τώρα με το παιδί… είναι ένας νέος άνθρωπος, που τον έψαχνε… τι αγωνία θα είχε! Και τα νέα ήταν τα πιο τραγικά, η πιο τραγική απάντηση που θα μπορούσε να έχει από το τηλέφωνο», ανέφερε κλείνοντας το θέμα η Φαίη Σκορδά.