Tempting Fortune – Κατέρρευσε διαβάζοντας το γράμμα: «Θέλω να την δω, είναι ο ήρωας μου»

Tempting Fortune

"Δεν περίμενα να είμαι έτσι ευσυγκίνητος, καθόλου τώρα" εξομολογήθηκε βουρκωμένος ο παίκτης του Tempting Fortune.

Την πιο ευαίσθητη του πλευρά έμελλε να παρουσιάσει ο Γιάννης, το βράδυ της Τετάρτης, στο νέο επεισόδιο για το Tempting Fortune που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Κι αυτό μιας και ο διαγωνιζόμενος του ριάλιτι επιβίωσης δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την συναισθηματική του φόρτιση διαβάζοντας το νέο γράμμα του πειρασμού.

«Τα κατάφερες! Μπορείς να επιλέξεις έναν από τους παρακάτω, δωρεάν, πειρασμούς και σύντομα θα τους απολαύσεις. Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα αγαπημένα σου πρόσωπα και εμείς θα το φέρουμε εδώ. Να απολαύσεις ένα υπέροχο δείπνο, να απολαύσει την πρώτη εύκολη διαδρομή που θα συναντήσεις δωρεάν» διάβασε αρχικά ο Γιάννης για να εξομολογηθεί, εν συνεχεία, τα εξής, στο νέο επεισόδιο του Tempting Fortune.

«Δεν περίμενα να είμαι έτσι ευσυγκίνητος, καθόλου τώρα. Εντάξει θα τρέξω κι άλλο, θα περπατήσω κι άλλο, προτιμώ όμως να δω ένα από τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Ένα από τα αγαπημένα μου πρόσωπα για να πάρω λίγη δύναμη ψυχική. Σωματική, όσο μπορούμε αντέχουμε. Δεν μπορώ να το πιστέψω τώρα αυτό».

«Μας λείπουν αρκετοί άνθρωποι, όπως και σε μένα λείπει και η οικογένεια μου και ένα ακόμα πρόσωπο αλλά σαν την μανούλα μας δεν έχει. Θέλω να την δω, για μένα είναι ο ήρωας μου. Μας μεγάλωσε ολομόναχη, χωρίς αδέλφια. Όταν ξέρεις ότι ένας άνθρωπος έχει θυσιάσει κυριολεκτικά τη ζωή του, γιατί η μητέρα μου έχει κάνει θυσίες τεράστιες, μακάρι να είναι καλά και να μπορώ να είμαι δίπλα της. Δεν θέλω κάτι άλλο» πρόσθεσε, με μάτια βουρκωμένα, ο Γιάννης στο νέο επεισόδιο για το Tempting Fortune που είδαμε το βράδυ της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ.