Τι έκανε η Αναστασία στο Instagram της;

Αναστασία

Θες να μπεις στους Στενούς Φίλους της νεαρής τραγουδίστριας; Η Αναστασία δείχνει τον τρόπο!

Η Αναστασία, το διαμαντένιο κορίτσι της ελληνικής δισκογραφίας βρίσκει νέους τρόπους να εντυπωσιάσει το κοινό της αλλά και να δείξει έμπρακτα για άλλη μια φορά την αγάπη της προς τους fans της.

Λίγα 24ωρα πριν την κυκλοφορία του νέου της single «Αγάπη Μου Με Διώχνεις» της δυναμικής ερωτικής μπαλάντας, που υπογράφει ο Γιώργος Καλογεράκος (G-Kal) με executive producer τον Mike Stathaki, CEO & ιδρυτή της Golden Records, η Αναστασία ταράζει ξανά τα ελληνικά μουσικά δεδομένα δίνοντας τη δυνατότητα στους ακόλουθούς της στο Instagram να προστεθούν στη λίστα «Στενοί Φίλοι» ώστε να πάρουν πρώτοι μια αποκλειστική γεύση από το επερχόμενο τραγούδι της που κυκλοφορεί την Παρασκευή 11/10 από τη Golden Records και τη Minos Emi, A Universal Music Company.

Παράλληλα, οι τυχεροί ακόλουθοι οι οποίοι θα επιλεγούν τυχαία μέσω ειδικού μηχανισμού θα έχουν τη δυνατότητα τόσο να απολαύσουν πλάνα από το μοναδικό video clip που θα συνοδεύσει το «Αγάπη Μου Με Διώχνεις» αλλά και να ενημερώνονται πρώτοι για μελλοντικές ενέργειες της Αναστασίας!

Το τραγούδι μετρά ήδη πάνω από 1000 video recreations με τον επίσημο teaser ήχο ο οποίος μάλιστα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό λίγες εβδομάδες νωρίτερα μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς της νεαρής ερμηνεύτριας.

Το ολοκαίνουριο single «Αγάπη Μου Με Διώχνεις» αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο προσωπικό ρεκόρ της Αναστασίας αλλά και να δημιουργήσει μια απίστευτη ατμόσφαιρα στην Ακτή Πειραιώς, όπου η ταλαντούχα performer θα ξεκινήσει τις live εμφανίσεις της στο πλευρό της μοναδικής Νατάσας Θεοδωρίδου!