Φαίη Σκορδά – Δημήτρης Ουγγαρέζος: Λερώθηκαν με την παστιτσάδα του Σκαρμούτσου και το έριξαν στο… αλάτι

Φαίη Σκορδά

"Ήθελα μεταξωτό σήμερα; Καλά να πάθω με τη λαιμαργία μου!".

Ένα ατύχημα από κοινού είχαν Φαίη Σκορδά και Δημήτρης Ουγγαρέζος κατά τη διάρκεια της μαγειρικής στήλης στο σημερινό (9/10) Buongiorno. Οι δύο συνεργάτες, θέλοντας να απολαύσουν την γευστική παστιτσάδα που τους ετοίμασε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, λερώθηκαν με τη σάλτσα του πιάτου, η μία στο πάνω μέρος του φορέματός της και ο άλλος στο παντελόνι.

Την αρχή έκανε η Φαίη Σκορδά, η οποία δοκιμάζοντας το φαγητό, έσταξε λίγη σάλτσα στο φόρεμά της στο ύψος του στήθους. «Ω, ρε φίλε!», αντέδρασε η παρουσιάστρια, με τους συνεργάτες της να της δίνουν χαρτί για να το απορροφήσει. «Ήθελα μεταξωτό σήμερα; Καλά να πάθω με τη λαιμαργία μου!», σχολίασε η ίδια με χιούμορ.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρήκε τότε την ευκαιρία να της ρίξει αλάτι με τον μύλο στο σημείο του φορέματος που λεκιάστηκε, με τους δυο τους να κάνουν χιούμορ με το περιστατικό.

Λίγα λεπτά μετά, ο συνεργάτης της είδε το δικό του ρούχο να λεκιάζεται με τη σάλτσα του φαγητού και τον Δημήτρη Σκαρμούτσο να παίρνει τον μύλο για να τον… αλατίσει.

«Δεν μαγειρεύω άλλο! Τι μαγειρική είναι αυτή, ρε φίλε; Γιατί πρέπει να συμβαίνουν όλα αυτά κατά τη διάρκεια της μαγειρικής; Ο ένας τρώει στα τέσσερα παστιτσάδα, η άλλη τρώει σαν να μην πω τι», σχολίασε χαριτολογώντας ο σεφ της εκπομπής.