Ο Οδυσσέας Σταμούλης σε δύσκολη θέση στον αέρα: «Για τον πιτσιρικάκο μου δεν θέλω να μιλάω»

Οδυσσέας Σταμούλης

"Σας παρακαλώ, ας το αφήσουμε. Ο πόνος της απώλειας είναι για όλους τους γονείς το ίδιο".

Καλεσμένος στην εκπομπή Buongiorno βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (9/10) ο Οδυσσέας Σταμούλης. Ο γνωστός ηθοποιός, με αφορμή τη νέα θεατρική παράσταση «Ο ζηλιαρόγατος», στην οποία πρωταγωνιστεί, φιλοξενήθηκε στο πλατό του MEGA και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τον χαμό του 11χρονου γιου του από πνιγμό στους Φούρνους της Ικαρίας τον Αύγουστο του 2023.

«Είμαι όσο καλά μπορώ, με την έννοια ότι προσπαθεί κανείς να δει την κάθε μέρα σαν καινούργια αλλά αυτό δεν είναι πάντα εύκολο. Τώρα τι να πει κανείς; Ασ’ τα… τώρα λέμε για τις κωμωδίες. Ίσως έχει ο άνθρωπος μία δυνατότητα να ζει όσο είναι να ζει, δεν ξέρω», είπε αρχικά ο Οδυσσέας Σταμούλης.

«Κατ’ αρχάς, εγώ για τον πιτσιρικάκο μου δεν θέλω να μιλάω. Μου φαίνεται λίγο άδικο για άλλα παιδιά, των οποίων οι γονείς δεν έτυχε να είναι αναγνωρίσιμοι. Ο πόνος της απώλειας είναι για όλους τους γονείς το ίδιο, όσο γνωστοί κι αν είναι. Το να σου λείπει το παιδί είναι το ίδιο όποιος και να ‘σαι, γι’ αυτό και αποφάσισα να μην τον θυμάμαι δημόσια», εξομολογείται με δυσκολία στον αέρα του MEGA ο ηθοποιός.

«Εγώ είμαι μια μεμονωμένη περίπτωση αλλά θα ήθελα να κάνω μία δημόσια παράκληση στους γονείς των παιδιών που χάθηκαν στα Τέμπη… να μείνουν ενωμένοι και να το κυνηγήσουν μέχρι τέλους. Να σκεφτούν πόση δύναμη παίρνουμε εμείς από όλους αυτούς, όταν τους βλέπουμε να αγωνίζονται. Είναι σαν να είμαστε κι εμείς εκεί. Αυτό ήθελα να πω σχετικά με χαμούς παιδιών», κατέληξε κλείνοντας το θέμα ο Οδυσσέας Σταμούλης, ενώ επικράτησαν λίγα δευτερόλεπτα αμήχανης σιωπής.

«Σας παρακαλώ, παιδιά, έχετε δίκιο αλλά ας το αφήσουμε. Δεν ήρθα σε επαφή με άλλους γονείς. Πάντα πίστευα ότι κανέναν δεν αφορά το τι περνάει ένας ηθοποιός στη ζωή του», πρόσθεσε ο Οδυσσέας Σταμούλης.