Ο Απόστολος Γκλέτσος απαντά για το πόθεν έσχες του: «Είναι δημόσιο έγγραφο»

Απόστολος Γκλέτσος

Αυτά είναι τα αναλυτικά εισοδήματα του γνωστού ηθοποιού και πολιτικού.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα Πόθεν Έσχες των υποψηφίων για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ένας εκ των οποίων είναι και ο Απόστολος Γκλέτσος. Για το οικονομικό έτος 2022 ο γνωστός ηθοποιός αναφέρεται πως έχει καθαρό εισόδημα 4.166,91 ευρώ, μετοχές ομολόγων σε τράπεζα συνολικής αξίας 23.250 ευρώ, καθώς και δηλωμένο ποσό των 131.000 ευρώ σε θυρίδα.

Επιπλέον, ο Απόστολος Γκλέτσος έχει δηλωμένες δύο δενδροκαλλιέργειες στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Στυλίδα, δύο αγορές ακινήτων και άλλα τρία ακίνητα από κληρονομιά, καθώς και 4 οχήματα.

«Από την εμπειρία μου 30 χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση και στην πολιτική, ξέρω ότι ο οποιοσδήποτε ασχολείται με τα κοινά, το Πόθεν Έσχες μας είναι δημόσιο έγγραφο. Είναι ολονών αναρτημένα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ώστε να μπορεί ο κάθε δημοσιογράφος και ο κάθε πολίτης να μπαίνει και να το βλέπει», δήλωσε ο ηθοποιός και υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην εκπομπή Buongiorno το πρωί της Τετάρτης (9/10).

«Δηλαδή, όλο αυτό το πράγμα με τον κύριο Κασσελάκη, ότι 11 μήνες ήταν αρχηγός σε κάποιο κόμμα και μάλιστα στο κόμμα της αντιπολίτευσης και το Πόθεν Έσχες του δεν ήταν σε κοινή θέα… Τι κάνει τώρα; Στέλνει εξώδικο ή μηνύει στο κόμμα που ήταν αρχηγός και που θέλει να είναι ξανά; Τι είναι αυτά τώρα; Δεν μπορώ να τα καταλάβω», σχολιάζει χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος για το πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη.

«Προσπαθεί να κάνει μία έτσι έξοδο, να φύγει με φαντασμαγορικό τρόπο. Θέλει να φύγει, δεν θέλει να κάτσει, για να πάει σε εκλογές. Δεν θέλει να πάει σε κάλπη, γιατί ξέρει τι τον περιμένει. Ας κάνει ότι θέλει, ότι τον φωτίσει ο Θεός», κατέληξε ο Απόστολος Γκλέτσος στις τηλεφωνικές του δηλώσεις.