Γιάννης Πλούταρχος – «Διαβάστε Σεφέρη για να δείτε πως περιγράφει γλαφυρά τον πόθο του» λέει η δικηγόρος της 47χρονης

Γιάννης Πλούταρχος

"Σκεφτείτε πως είναι να ερωτευτείτε κάποιον μονόπλευρα και μετά από δύο χρόνια να είστε στα κανάλια κ ενώπιον της δικαιοσύνης να πρέπει να απολογηθείτε για αυτό".

Σήμερα εκδικάζεται η μήνυση που κατέθεσε ο Γιάννης Πλούταρχος σε βάρος της 47χρονης που τον παρενοχλούσε. Ο δικηγόρος της 47χρονης, Πωλίνα Βέλτση, μίλησε στους δημοσιογράφους και περιέγραψε όσα της μετέφερε η ίδια η κατηγορούμενη.

«Εμείς συνδέουμε τα περιστατικά και λέμε ότι η μήνυση έγινε κατόπιν σύστασης τη συζύγου του μηνυτή. Δεν κατάλαβε για ποιον λόγο τον σταματάνε, θεώρησε ότι είναι ένα τυχαίο συμβάν. Η ψυχολογία της δεν είναι καθόλου καλή. Είναι πολύ αγχωμένη, μετανιωμένη και ταπεινωμένη. Σκεφτείτε πως είναι να ερωτευτείτε κάποιον μονόπλευρα και μετά από δύο χρόνια να είστε στα κανάλια κ ενώπιον της δικαιοσύνης να πρέπει να απολογηθείτε για αυτό. Μετά τα γεγονότα ποτέ δεν μιλήσαμε με τον κ. Πλούταρχο» είπε αρχικά.

«Είχαν γνωριστεί, ήταν θαμώνας, την ήξερε με το μικρό της όνομα και τη χαιρετούσε. Είχαν κάποιες πολύ απλές συνομιλίες. Την ημέρα που τη βρήκε έξω από το σπίτι του κι αντέδρασε πιο έντονα, την εξύβρισε δικαιολογημένα ο άνθρωπος. Ήταν η τελευταία ημέρα που ήταν εκεί. Δεν της είχε καταστεί με κανέναν τρόπο ότι ενοχλεί. Άφηνε κάποια ραβασάκια, τα οποία αποδεικνύουν μόνο τον έρωτά της. Άφηνε γλυκά και καραμελίτσες. Είχαν ερωτικό περιεχόμενο, όπως ένας ενήλικας άνθρωπος που ποθεί κάποιον άλλον ενήλικα. Διαβάστε Σεφέρη για να δείτε πως περιγράφει γλαφυρά τον πόθο του για άλλες γυναίκες και δεν έχει κατηγορηθεί» κατέληξε η δικηγόρος δίχως να απαντά για το αν υπήρχαν αντικείμενα με γενετικό υλικό.