Η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε για τη δική της stalker: «Είναι τρομακτικό να ξέρει κάποιος πού μένεις»

Ελένη Χατζίδου

"Στην αρχή μου έλεγε ότι πήγαινε επίσκεψη σε μία γνωστή της που μένει κοντά, μετά το συζήτησα με τις φίλες μου, γιατί άρχισα να φοβάμαι".

Για τη δική της προσωπική εμπειρία με μία κοπέλα που από θαυμάστρια εξελίχθηκε σε stalker μίλησε η Ελένη Χατζίδου. Η τραγουδίστρια, με αφορμή την αντίστοιχη περίπτωση του Γιάννη Πλούταρχου, περιέγραψε στον αέρα του Breakfast@Star το πρωινό της Τετάρτης (9/10) πώς κατάφερε να λύσει την παρεξήγηση με τη νεαρή φαν αλλά και τα δυσάρεστα συναισθήματα που της δημιούργησε αυτή η ιστορία.

«Η ενόχληση ήταν πάρα πολύ μεγάλη, εξ ου και η μήνυση. Υπάρχει παραδοχή. Βέβαια, αυτά που εξηγεί είναι πολύ πιο ελαφριά σε σχέση με αυτά που κατηγορείται. Σε αυτές τις καταστάσεις δεν υπάρχει «light», όπως και να γίνει σε τρομοκρατεί. Της είχε γίνει καταγγελία από τη γυναίκα του Γιάννη Πλούταρχου το 2021 και σύσταση από την αστυνομία αλλά δεν σταμάτησε», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Ξέρεις πόσο πολύ μπορεί να κλονίσει και έναν γάμο αυτό το πράγμα; Ειδικά εάν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ του ζευγαριού. Η θέση του διάσημου προσώπου είναι και λίγο λεπτή, προσπαθείς να κρατήσεις τις ισορροπίες. Σκέφτεσαι ότι κάποιος ταυτίζεται με σένα, με τα τραγούδια σου, το βλέπεις διαφορετικά. Είναι τρομακτικό όμως να ξέρει κάποιος πού μένεις», συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

«Να σας πω κάτι από προσωπική εμπειρία; Εμένα δεν έφτασε ποτέ σε αυτό το σημείο. Ήταν μια κοπέλα που ερχόταν συνέχεια στο μαγαζί, είναι κολακευτικό στην αρχή, πάντα θέλεις την υποστήριξη των φανς κι εσύ να δίνεσαι. Κάποια στιγμή άρχισα να τη βλέπω έξω από το σπίτι σε κοντινές αποστάσεις, ενώ ήξερα ότι μένει πολύ πιο μακριά», περιέγραψε αμέσως μετά η Ελένη Χατζίδου για τη δική της περίπτωση.

«Στην αρχή μου έλεγε ότι πήγαινε επίσκεψη σε μία γνωστή της που μένει κοντά, μετά το συζήτησα με τις φίλες μου, γιατί άρχισα να φοβάμαι. Συζήτησα και μαζί της και ευτυχώς το κατάλαβε ότι με φέρνει σε δύσκολη θέση. Σταμάτησε να έρχεται στο μαγαζί και μετά άρχισα να παίρνω άσχημα σχόλια και μηνύματα κάτω από φωτογραφίες από ανώνυμο προφίλ», κατέληξε για τη δική της stalker η Ελένη Χατζίδου.