Ανδρέας Μικρούτσικος σε Φαίη Σκορδά: «Σου αρέσει η Σπυροπούλου; Να πω στον γιατρό μου να σου γράψει χάπια»

Ανδρέας Μικρούτσικος

"Κάποιοι άνθρωποι δεν είναι παρουσιαστές. Τι είναι η παρουσίαση; Βγάζω μια όμορφη κοπέλα, κάθεται και ακκίζεται και λέει ό,τι θέλει; Θα με τρελάνετε;".

Τα δικά τους σχόλια για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκαναν ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η παρέα του Buongiorno το πρωινό της Τρίτης (8/10). Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις της γνωστής παρουσιάστριας στην κάμερα της εκπομπής, με το πάνελ να αναρωτιέται εάν λείπει πραγματικά η ίδια από την τηλεόραση.

«Η Κωνσταντίνα δήλωσε ότι της λείπει η τηλεόραση και ρωτώ ως φιλοσοφικό ερώτημα: της τηλεόρασης της λείπει η Κωνσταντίνα; Ερώτημα. Δεν απαντώ», σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με τη Νάνσυ Νικολαΐδου να επισημαίνει νωρίτερα: «Το ότι θέλει να κάνει πρωινό μας το λέει ως προειδοποίηση ή ως απειλή;».

«Όταν έκανε το My Style Rocks, πήγαινε καλά. Επίσης, γνωρίζω επειδή ήμουν στον ΣΚΑΪ, ότι ήταν ένα πρόσωπο που συζητιότανε, είχε αφήσει καλές εντυπώσεις στο κανάλι και στην Acun Medya. Ταίριαζε η παρουσία της στο concept», ανέφερε από την πλευρά της η Φαίη Σκορδά.

«Από τη λέξη «καλά», μου ‘ρχεται άλλη έκφραση, το «καλά κρασιά» που λέμε. Έχω δηλώσει στο παρελθόν τι πιστεύω για την Κωνσταντίνα», τόνισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Εγώ, πάντως, βλέπω ότι δεν θα τη γλιτώσουμε. Στο live δεν τα είχε καταφέρει τότε. Επέστρεψε όμως στο Survivor και ανέβασε τα νούμερα. Το μαγνητοσκοπημένο της πήγε περισσότερο, εκεί στο «Κάτι Ξαναψήνεται» που πήγαινε στις κουζίνες και έλεγε: ίου, για όνομα του Θεού, εδώ βρωμάει φτωχίλα ο φούρνος σας», παρατήρησε παίρνοντας τον λόγο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Όταν η Φαίη Σκορδά επισήμανε πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου της αρέσει ως τηλεοπτική παρουσία, ο Ανδρέας Μικρούτσικος απάντησε με αιχμηρότητα: «Σου αρέσει; Αν σου αρέσει, το μεσημέρι θα πάω στο Ιπποκράτειο για αλλαγή. Θα πω στον γιατρό μου να σου γράψει μία θεραπεία με 8 χάπια. Κάποιοι άνθρωποι δεν είναι παρουσιαστές. Τι είναι η παρουσίαση; Βγάζω μια όμορφη κοπέλα, κάθεται και ακκίζεται και λέει ό,τι θέλει; Θα με τρελάνετε; Αυτή δεν είναι τηλεόραση, είναι μπάτε σκύλοι αλέστε».