Βάσια Τριφύλλη για Χρήστο Μάστορα: «Είναι εμφανές ότι δεν έχει παιδεία»

Βάσια Τριφύλλη

"Ποιος άλλος άνθρωπος ευπρεπής θα τολμούσε να κάνει τέτοιο σχόλιο όταν του έδωσε ο Θεός τη χάρη να βρεθεί έστω για μια στιγμή με τη Μαρινέλλα;" δήλωσε η Βάσια Τριφύλλη.

Καταστάσεις και πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης σχολίασε η Βάσια Τριφύλλη στο Breakfast@star και στον Ηλία Σκουλά.

«Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι ταλεντάρα, είναι πολυμαθής, πολυσχιδής, είναι πολλά. Ο Καζαντζίδης είχε μια ωραιοπάθεια, τον είχαν πείσει ότι είναι το απαύγασμα του ωραίου άντρα. Πάνω στο ωραίο της υπερβολής μπορεί να σκέφτηκε ότι θα ήθελε να τον υποδυθεί ο Γκλέτσος. Ο Μάστορας μου φαίνεται λίγο γλυκερός για Καζαντζίδης… Ο Καζαντζίδης ήταν ένας ανδροπρεπέστατος αρσενικός» είπε αρχικά η Βάσια Τριφύλλη.

«Ο Μάστορας είναι εμφανές ότι δεν έχει παιδεία, δεν έχει background. Ποιος άλλος άνθρωπος ευπρεπής θα τολμούσε να κάνει τέτοιο σχόλιο όταν του έδωσε ο Θεός τη χάρη να βρεθεί έστω για μια στιγμή με τη Μαρινέλλα; Ο Νταλάρας δεν υποβάθμισε τη νοημοσύνη των δημοσιογράφων, τη δική του υποβάθμισε. Είναι χρόνια στη πιάτσα, ο Γιώργης δεν ήταν ποτέ εύκολος, οπότε δεν τον παρεξηγώ. Ο Νταλάρας είναι απ’ αυτούς τους, “….και δέρνουν”; Έχει το αδιαμφισβήτητο; Το αλάνθαστο; Τι έχει;» ανέφερε η Βάσια Τριφύλλη.