Η Μαρία Κορινθίου αποκαλύπτει για τον Γητευτή: «Ήμουν γυμνή στο ποτάμι, τα νερά παγωμένα και κάτι τεράστια καβούρια»

Μαρία Κορινθίου

«Μία από τις επικίνδυνες σκηνές ήταν η σκηνή με την ιππασία. Έχουμε πλανά με τον Ιωσήφ Μαρινάκη πάνω στο άλογο στα Τρίκαλα αλλά δεν έπαιξαν ποτέ», λέει η Μαρία Κορινθίου.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Γητευτής», Μαρία Κορινθίου και Ιωσήφ Μαρινάκης, μίλησαν στο «Πάμε Δανάη» και περιέγραψαν άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα.

Ο Ιωσήφ Μαρινάκης και η Μαρία Κορινθίου διηγήθηκαν από ένα γύρισμα που τους έχει «χαραχθεί» στην μνήμη τους.

«Θυμάμαι είχαμε φτάσει με τη Μαρία Κορινθίου για τα γυρίσματα του Γητευτή σε ένα χωριό κοντά στη Ναύπακτο τρεις τη νύχτα», είπε ο Ιωσήφ Μαρινάκης ενώ η Μαρία Κορινθιού ανέφερε: «Είχα γύρισμα στο ποτάμι Νοέμβριο μήνα. Τα νερά ήταν παγωμένα, είχε μέσα τεράστια καβούρια και ήμουν γυμνή. Σε κάθε λήψη με τυλίγαν με κουβέρτα. Ο Ιωσήφ Μαρινάκης έπεφτε από τη γέφυρα στο ποτάμι γιατί τσακωνόταν με το Αλέξανδρο Σταύρου. Στη θέση του ήταν μια κούκλα».

Ο Ιωσήφ Μαρινάκης αποκάλυψε: «Στην αρχή δεν ήξερα ποια ήταν η Μαρία Κορινθίου, όταν μου είπαν ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Γητευτή είχαμε πάει στην Κύπρο για να βραβεύσουμε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη για το τραγούδι των τίτλων. Στη βράβευση σύστησα τη Μαρία Κορινθίου στον Γιάννη Αϊβάζη».

«Είχαμε πάει για γύρισμα σε έναν ιππικό όμιλο στη Λαζαρίνα. Ένα άλογο, η Grace, είχε ερωτευτεί τον Ιωσήφ Μαρινάκη. Μας είχαν βάλει στο πρώτο γύρισμα πρώτη σκηνή ερωτική σκηνή. Ευτυχώς τα καταφέραμε μια χαρά», σχολίασε η Μαρία Κορινθίου. «Γελάσαμε πολύ στην ερωτική σκηνή. Υπήρχαν διάφορες επικίνδυνες σκηνές», συμπλήρωσε ο Ιωσήφ Μαρινάκης.

Στην συνέχεια η Μαρία Κορινθίου περιέγραψε: «Μία από τις επικίνδυνες σκηνές ήταν η σκηνή με την ιππασία. Έχουμε πλανά με τον Ιωσήφ Μαρινάκη πάνω στο άλογο στα Τρίκαλα αλλά δεν έπαιξαν ποτέ. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ με τον Ιωσήφ Μαρινάκη. Ήμασταν πολύ αγαπημένοι».

«Για πολλά χρόνια μετά τη σειρά όλοι μου έλεγαν για τον Γητευτή. Τα πλανά από τον Γητευτή είναι από τα ωραιότερα στην καριέρα μου», παραδέχθηκε ο Ιωσήφ Μαρινάκης.

Η Μαρία Κορινθίου παραδέχθηκε ότι είχε χρόνια να δει τον Ιωσήφ Μαρινάκη αλλά όπως είπε η ηθοποιός «είναι σαν να ήμασταν χθες μαζί», Αλλά και ο Ιωσήφ Μαρινάκης είπε «ένιωθα σαν να ήμασταν μαζί χθες με την Μαρία Κορινθίου».