Κώστας Καζάκας: «Είχα πειστεί ότι είμαι πάρα πολύ άσχημος»

Κώστας Καζάκας

"Στα νεανικά μου χρόνια ήμουν... ψιλοζώο και δεν ερωτευόμουν ποτέ τίποτα" παραδέχθηκε, επίσης, ο Κώστας Καζάκας.

Με αφορμή τη συμμετοχή στην κωμική σειρά «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» στον Alpha, ο Κώστας Καζάκας παραχώρησε συνέντευξη το πρωινό της Παρασκευής στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο. Ανάμεσα σε πολλά, δε, ο έμπειρος ηθοποιός μίλησε για το μπούλινγκ που βίωσε ο ίδιος στα νεανικά του χρόνια αλλά και για την ερωτική σκηνή στην οποία και συμμετείχε στο παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Καζάκας εξομολογήθηκε αρχικά πως «ακριβώς απέναντι από το σπίτι που μεγάλωσα, έμενε μια οικογένεια τσιγγάνων. Από τη μια πλευρά ήταν οι εργατικές κατοικίες που μέναμε εμείς και, όταν ήμουν παιδάκι, έπαιζα πολλές φορές με παιδάκια από απέναντι. Εκείνες τις εποχές αντιμετώπιζε ο κόσμος με δυσπιστία τους Ρομά, ακόμα και το δικό μου σπίτι. «Μην πηγαίνεις στο ποτάμι και παίζεις» μου έλεγαν».

«Στα νεανικά μου χρόνια ήμουν… ψιλοζώο και δεν ερωτευόμουν ποτέ τίποτα. Είχα πειστεί ότι είμαι πάρα πολύ άσχημος. Ήμουν ένα παιδί ψηλόλιγνο, από αυτά που έπρεπε να βάζεις πέτρες για να μην σε πάρει ο αέρας, με κάτι ώμους έτσι, ένα κεφάλι πιο μεγάλο και με σγουρό μαλλί το οποίο προσπαθούσα να το κάνω χωρίστρα.

«Είναι αλήθεια ότι έχω κάνει γυμνή σκηνή και όχι, δεν ντράπηκα. Έχω κάνει γυμνό και δυο φορές στο θέατρο. Κανονικά, ολόγυμνος! Καλά, έχουμε δείξει και πωπουδάκια στους Άνδρες έτοιμους για όλα» πρόσθεσε, ακόμα, ο Κώστας Καζάκας στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο καθημερινό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.