Φαίη Σκορδά και Ράνια Θρασκιά έλυσαν στον αέρα τη μεταξύ τους παρεξήγηση: «Με μάλωσες»

Φαίη Σκορδά

"Όταν κάποιος απαντά με ευγένεια και εκθέτει εσένα και την εκπομπή, αυτό το πράγμα με στενοχωρεί".

Τη Ράνια Θρασκιά υποδέχθηκε στο Buongiorno της Παρασκευής (4/10) η Φαίη Σκορδά. Οι δύο παρουσιάστριες συναντήθηκαν από κοντά μετά από αρκετό καιρό και έλυσαν τη μεταξύ τους «παρεξήγηση» που δημιουργήθηκε backstage λίγο νωρίτερα.

«Μη ντρέπεσαι, έλα! Μη ντρέπεσαι, μπες μέσα! Άντε, έλα!», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά, καλώντας τη γνωστή πολιτικό και σύμβουλο ψυχικής υγείας στο πλατό της εκπομπής.

«Ντρέπομαι! Με μαλώσατε ακόμα δεν ήρθα! Τι να κάνω; Ντρέπομαι. Δεν ήξερα ότι η τηλεόραση έχει άλλα ήθη κι έθιμα πια», απολογήθηκε με χιούμορ η Ράνια Θρασκιά από την πλευρά της.

«Η αλήθεια είναι ότι μετά από τόσα χρόνια τα ξέχασα αλλά και ότι τότε δεν υπήρχαν τόσο ακραίες καταστάσεις. Όταν κάποιος απαντά με ευγένεια και εκθέτει εσένα και την εκπομπή, αυτό το πράγμα με στενοχωρεί. Αλλά ίσως είναι τα νέα ήθη κι έθιμα», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

«Δεν πειράζει, κάθισε. Να σας εξηγήσω τι συνέβη. Ερχόταν στο στούντιο η Ράνια καλεσμένη σήμερα, περίμεναν από μία εκπομπή απ’ έξω, σου πήραν κάποιες δηλώσεις και μου λένε: παίζει η Ράνια απέναντι. Λέω: δεν ήρθε; Πού είναι η Ράνια και παίζει απέναντι; Δεν πειράζει, όλα καλά. Σε μάλωσα;», εξήγησε αμέσως μετά η Φαίη Σκορδά.

«Με μάλωσες λίγο αλλά δεν ήξερα την ταχύτητα. Μου λες αν τα ξέχασα. Εγώ δεν ήξερα ότι μπορεί κάποιος να πει κάποια πράγματα άμεσα και να τα παίξουν απευθείας. Αυτά είναι καινούργια. Συγνώμη για την όποια αναστάτωση», δικαιολογήθηκε η Ράνια Θρασκιά στη Φαίη Σκορδά, με τις δύο γυναίκες να προσπερνούν το θέμα και να μπαίνουν στη ζεστή τους κουβέντα.