Λάμπρος Φισφής: «Το bullying που βίωσα ήταν ο λόγος που ακολούθησα την κωμωδία»

Λάμπρος Φισφής

"Το bullying υπήρχε πάντα, το λέω από πρώτο χέρι. Δεν είναι κάτι καινούργιο" εξηγεί, μεταξύ άλλων, ο Λάμπρος Φισφής.

Με αφορμή τη νέα κωμική σειρά που υπογράφει στο Μεγάλο Κανάλι, ο Λάμπρος Φισφής παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno και τη δημοσιογράφο Νάνσυ Νικολαϊδου το πρωινό της Πέμπτης. Μάλιστα, ανάμεσα σε άλλα, ο γνωστός stand up comedian αναφέρθηκε στην προσωπική του διαχείριση στο bullying αλλά και… στην προσωπική του ζωή!

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάμπρος Φισφής εξομολογήθηκε αρχικά πως «το bullying υπήρχε πάντα, το λέω από πρώτο χέρι. Νομίζω πως ο λόγος που ακολούθησα την κωμωδία ήταν το bullying. Δεν είναι κάτι καινούργιο. Έχει όμως σίγουρα αλλάξει κάπως γιατί τώρα πια μπορεί να γίνει και μέσα από το Ίντερνετ μέσα από τις εφαρμογές και αυτό είναι ένα άλλο επίπεδο. Θεωρώ ότι, όπως σε όλα τα άλλα, πρέπει κάπως να προσπαθείς να ετοιμάσεις το παιδί σου να είναι σίγουρο για τον εαυτό του, να έχει αυτοπεποίθηση και να ξέρει ποιος ή ποια είναι».

«Εγώ προσπάθησα να το αντιμετωπίσω (σ.σ. το bullying) και με το χιούμορ αλλά και με τη συνειδητοποίηση ότι δεν θα αφήσω κάποιον άλλο να μου χαλάσει την ψυχολογία επειδή είπε το τάδε πράγμα».

«Το θέμα της προσωπικής ζωής είναι κάτι το οποίο με μια έννοια το αποφεύγω γιατί η προσωπική ζωή δεν είναι δική σου. Το ότι δηλαδή εγώ διάλεξα να ακολουθήσω έναν δρόμο ο οποίος έχει μια δόση δημοσιότητας, αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι γύρω μου πήραν την ίδια απόφαση. Είναι αδιάφορη η προσωπική μου ζωή, βαρετή, τραγικά βαρετή και δεν υπάρχει κανένας λόγος να ενδιαφερθεί κάποιος για τη ζωή μου» πρόσθεσε, παράλληλα, ο Λάμπρος Φισφής στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο καθημερινό μαγκαζίνο της Φαίης Σκορδά στο MEGA.